Format sonrası Windows 10 etkinleşmiyor

SPeaky

Megapat
Makaleler
1
Windows 10 developer kullanıyordum, Insider sürümünü, Windows 11'e geçmiştim fakat şu anlık çok kullanışlı bulmadığım için Windows 10'a döndüm eski sürüme dönün yolu ile. Sonra da developer kanalından ayrılmak için temiz kurulum yaptım bilgisayara USB ile format atarak. SSD'yi biçimlendirdim kurulum ekranında ve tekrar oraya kurdum.

Windows 10 Pro kullanıyordum, tekrar Windows 10 Pro kurdum bilgisayara. İlk birkaç gün sorun yoktu, kullandım fakat dün bir anda Windows 10 etkinleştirilemedi diye uyarı geldi. İnternette bulunan 20-30 liralık key ile etkinleşmiş durumdaydı 2-3 senedir? Resimdeki hatayı alıyorum. Yeni key aldım bugün tekrar 30 liraya, onu giriyorum fakat onu da kabul etmiyor (Windows 10 Pro indirilebilir dijital lisans key isimli bir ürün aldım). Nasıl etkinleştirebilirim arkadaşlar Windows'u? Aklımda tekrar sıfırdan USB ile kurup Key'i orada girmek var. Başka bir şey gelmiyor aklıma.

Ekran görüntüsü 2021-07-04 161059.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim link için, maalesef sorunu çözmedi hala etkinleştiremiyorum. Bir tane daha kod deneyeceğim eğer o da olmazsa yarın arayacağım satın aldığım yeri. Format da atabilirim eğer sıfırdan kurulum içinse illa kod.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı