Çözüldü Format Sonrası Windows Lisansı Gider mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bedozk65

Hectopat
Yer
arkanda
Daha fazla  
Meslek
boş işler müdürü
İyi günler arkadaşlar benim 2 sorum olacaktı;
1) Bilgisayarıma format atmak istiyorum da. Şu anda PC'mde olmayan Driver'lar var. Formattan sonra kuracağım Windows'la birlikte Driver'larım gelir mi?
2)Gittigidiyor sitesinden 15 TL'ye Windows 10 Pro lisansı alıp ürün anahtarını benim PC'de kullandım acaba format attıktan sonra tekrar kullanma şansım var mıdır?

Çözüm
1-Windows 10 otomatik olarak indirip yükler. Sıkıntı çıkaran olursa anakartın veya dizüstü bilgisayar üreticinin sitesinden indirebilirsiniz.
2-Anakart değişmediği sürece ürün anahtarınız gitmez.
1) Bilgisayarıma format atmak istiyorum da. Şu anda PC'mde olmayan Driver'lar var. Formattan sonra kuracağım Windows'la birlikte Driver'larım gelir mi?
2)Gittigidiyor sitesinden 15 TL'ye Windows 10 Pro lisansı alıp ürün anahtarını benim PC'de kullandım acaba format attıktan sonra tekrar kullanma şansım var mıdır?

15TL'ye aldıysan tek kullanımlıktır, kullanamazsın diye biliyorum.

1-Windows 10 otomatik olarak indirip yükler. Sıkıntı çıkaran olursa anakartın veya dizüstü bilgisayar üreticinin sitesinden indirebilirsiniz.

Çözüm
Bildiğim kadarıyla anakarta entegreli, gitmez yani.

Windows bazılarını otomatik yüklüyor ancak bazılarını kendiniz yüklemeniz gerekebilir, bu rehberden faydalanabilirsiniz. Evet var anakartada gömülüyor diye biliyorum.

Windows bazılarını otomatik yüklüyor ancak bazılarını kendiniz yüklemeniz gerekebilir, bu rehberden faydalanabilirsiniz. Evet var anakartada gömülüyor diye biliyorum.

Yükledikleri arasında ethernet sürücüsü.

Teşekkürler tabut reyiz çok hızlısın.
Hayır sahte Webtekno videosunda bahsetti gerçek lisans değil korsan.

Bende onu diyecektim reyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı