The.Chosen.One
Decapat
Daha fazla
Dostum USB'yi farklı bir bilgisayar ile format için hazırlaman gerekiyor. Anladığım kadarıyla bu konularda bilgin yok. Bence hiç kurcalama. Sen yine o bilgisayarcıya götür formatlasın..USB deki dosyaları nasıl sileceğim laptop açılmıyor
Nasıl yalan atarım para almaması içinDostum USB'yi farklı bir bilgisayar ile format için hazırlaman gerekiyor. Anladığım kadarıyla bu konularda bilgin yok. Bence hiç kurcalama. Sen yine o bilgisayarcıya götür formatlasın..
Abi siz bunu formatlamıştınız ama bilgisayarı bir kere kullandım, tekrar açtığımda bu hatayla karşılaştım. Düzeltir misiniz? Diyebilirsin.Nasıl yalan atarım para almaması için
Tamamdır. Vakit ayırdığın için teşekkürler...Abi siz bunu formatlamıştınız ama bilgisayarı bir kere kullandım, tekrar açtığımda bu hatayla karşılaştım. Düzeltir misiniz? Diyebilirsin.
Adam haklı beyler karşımda açtı laptobuKaç paraya format atıyorlar.
Ve arkadaşın bahanesine inanmaz bence sonuçta bilgisayarı açıp driver kuruyor sorun olsaydı fark ederdi.
Nerede oturuyorsun hayrına atarım formatı yakınsan.Adam haklı karşımda açtı laptopu.
Hangi ildesinNerede oturuyorsun hayrına atarım formatı yakınsan.
Hangi ildesin.
Ankaraİstanbul Pendik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.