Bilgisayarıma trojan virüsü bulaştı ilk başta sadece yerel disk C'ye format attım her şey normaldi daha sonra Windows Defender üzerinden tarama yaptım trojan buldu ve şimdi ise tam format atıyorum silinir mi yoksa başka br işey yapmam gerekir mi lütfen yardım edin!
Bugün için esas yapılması gereken, sistemin zararlı yazılım logları alınır. Bu işin ehli bir yardımcı gözetiminde loglar incelenip gereği yapılır. Eğer, çok zorlu bir virüs ise (ör:ramnit) biçimlendirme sonrası temiz bir yeni kurulum önerilir. Bugünün zararlı temizliğinde artık antivirüsler öncelikli seçenek adımı değil desem yeridir.
Bilgisayarıma trojan virüsü bulaştı ilk başta sadece yerel disk C'ye format attım her şey normaldi daha sonra Windows Defender üzerinden tarama yaptım trojan buldu ve şimdi ise tam format atıyorum silinir mi yoksa başka br işey yapmam gerekir mi lütfen yardım
Bilgisayardaki C ve D ikisini de formatladım şu anda Windows defender ile tam tarama yapıyorum ve olmadı antivirüs programı indirip bakacağım hangi Virüs programını önerirsiniz?