Format Trojan virüsünü siler mi?

Abdullah Boztepe

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma trojan virüsü bulaştı ilk başta sadece yerel disk C'ye format attım her şey normaldi daha sonra Windows Defender üzerinden tarama yaptım trojan buldu ve şimdi ise tam format atıyorum silinir mi yoksa başka br işey yapmam gerekir mi lütfen yardım edin!

Bilgisayardaki C ve D ikisini de formatladım şu anda Windows defender ile tam tarama yapıyorum ve olmadı antivirüs programı indirip bakacağım hangi Virüs programını önerirsiniz?

Siler ama buna gerek yok. Bahsedilen güvenlik yazılımlarından birini tercih edebilirsin.

Güvenlik yazılırımlarını biraz daha açabilir misin rica edersem?
Arkadaşlar Kaspersky ile 2 kere Windows Defender ile yine 2 kere tam tarama yaptım şükür tehdit bulunamadı. Bu yazıyı okuyacak kişiye umarım bir faydam olur eğer bu “trojan” denen virüs bulaştıysa ve format atmayı düşünüyorsanız tüm sürücülere format atın birinci attığım format tam olarak işe yaramadı. İkinci formatta ise düzeldi tamamen. :)

Hayirli olsun. :) Trojanda format (buyuk bir sey degilse) atilmaz zaten. ;)
Dostum biraz araştırdım internet üzerinden daha önce de internetle ilgili başımıza bir iş geldi maalesef ondan dolayı bir çekincem oldu onun için attım. Ve bu arada ne yapmam gerekir (büyük bir şey değilse) paylaşırsan bilgilenmiş olurum:)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı