Format USB'si hazırlarken Rufus ayarları nasıl olmalı?

Maysterouses

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
W11 ISO dosyasını Rufus ile flash-bellek üzerine yazmak için son aşamaya geldiğimde iki tane tikli olan seçenek geliyor.
Biraz araştırdımda hatta internette bir iki video baktım ancak kimisi ikisinin de tikini kaldırıyor kimisi ise iki tikide aktif bırakıyor bu nedir?
Bu seçenekler nedir? Nasıl olmalıdır? Bilgisayarım R7 7800x3D ve RTX 4080s parçalarıyla birlikte güncel bir bilgisayar. Yardımlarınız için teşekkürler.

format.jpg

Microsoft hesabı gereksinimini ve BitLocker'ı devre dışı bırakın, isterseniz veri toplamayı da devre dışı bırakabilirsiniz. BitLocker'lı bir diskteki Windows çöktüğü zaman USB'den çalıştırılan Windows PE veya Linux gibi ortamlarla diskteki dosyalara ulaşılamadığı için sıkıntı oluyor.

Merhaba,
W11 ISO dosyasını Rufus ile flash-bellek üzerine yazmak için son aşamaya geldiğimde iki tane tikli olan seçenek geliyor.
Biraz araştırdımda hatta internette bir iki video baktım ancak kimisi ikisinin de tikini kaldırıyor kimisi ise iki tikide aktif bırakıyor bu nedir?
Bu seçenekler nedir? Nasıl olmalıdır? Bilgisayarım R7 7800x3D ve RTX 4080s parçalarıyla birlikte güncel bir bilgisayar. Yardımlarınız için teşekkürler.

Eki Görüntüle 2454019
Sadece son 3 tanesini açsan yeter, diğerlerini açmana gerek yok.

Microsoft hesap gereksinimlerini kaldırabilirsiniz.

Yerel hesap oluşturun diyip o Microsoft aşamalarını atlayabilirsiniz.

Gizlilik sorularını atlayı açabilirsiniz.

Bölgesel seçenekleri bu kullanıcı ile aynı ayarla diyebilirsiniz.

(Not: Bu ayarlar en hızlı kurulum içindir)

Fark etmez bilgisayarın iyi.
1. seçenek eski PC'lere W11 kurmak içindir.
2.seçenek Windows hesabı girme zorunluluğunu kaldırıyor diye biliyorum.
3. seçenek halihazırdaki PC'nin adını veriyor kurulacak sisteme.
4.seçenek adı üzerinde bölgesel yerel saat vb. gibi özellikleri cihazla aynı yapar.
5.seçenek gizlilik sorularını otomatik geçirtiyor.
6. seçenek disk şifreleme özelliğini kaldırır.

Temiz kurulum yapacağım. Cevaplarınız için çok teşekkürler. Şimdi anladım.
Bir sorum daha olacak bunlardan da ikinci seçeneği "Windows 11 (X64 cihazlar için çok sürümlü ISO) seçerek devam ettim bir problem yok değil mi?
formatt.png

Temiz kurulum yapacağım. Cevaplarınız için çok teşekkürler. Şimdi anladım.
Bir sorum daha olacak bunlardan da ikinci seçeneği "Windows 11 (X64 cihazlar için çok sürümlü ISO) seçerek devam ettim bir problem yok değil mi?
Eki Görüntüle 2454046

Sorun olmaz merak etme de sen galiba bu ladar soru sorduğuna göre bu işlerden anlamıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı