Format ve montaj yapmak ne kadara patlar?

Bunlar basit şeyler bence kendiniz yapmanız daha iyi. En azından Youtube'da birçok video var onlardan yardım alabilirsin.
Bu işleri yapanlar esnaf insanlar sabit fiyatları olmaz. Kimisi çok berbat bir işçilik yapar 100 Lira ister. Kimisi de dört dörtlük iş yapar 50 Lira ister. Daha önce bu işi yaptıran ve sonucundan memnun kalıp kalmadığını sorabileceğiniz yakınınızda birisi yoksa eğer riske girmenizi tavsiye etmem. Ya kendiniz yapın yada ben asla beceremem bilir kişiye yaptırmak istiyorum diyorsanız. Gidip bir kaç firmadan fiyat alın kafanıza yatan birisine yaptırın.
 
Formatı kendin yap ama montaj için pek bilgin yoksa sokak arasında olmayan bir bilgisayarcıya götür onlar yapsın sokak aralarındakilere gitme hırsız oluyorlar genelde.
 
Bu işlerden hiç anlamam arkadaşlarımda anlamıyorsan yapma dediler sizce yapayım mi siz ne diyorsunuz bu duruma.
Hocam ben önce ucuz bir ikinci el kasa ile deneyimledim sonra daha pahalı sistemlere geçtim bence bilgisayarcılardan bir fiyat al ama ram için verecekleri fiyatı internetteki fiyatlarla karşılaştır ona bari fazla para ödeme
 
Ben bu işlerle uğraşıyorum, mesela macun yenileme de müşteriye diyorum hangisi istersen onu yapalım. Sistem bilgisine göre yazılım atıyorum. Bu şekilde işi yapan varsa alacağı her para helaldir, tabii abartmadan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı