Formatla geçmeyen mavi ekran hatası

sosyalton

Decapat
Daha fazla  
Yıllarıdr mavi ekran hatası alıyorum, formatlar yeniden yüklemeler çare olmadı, düzelmezse PC değiştirmek zorunda kalacağım, yardım. Minidump dosyaları minidump - Google Drive teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdilik onları es geçin onlarda disk kaynaklı çökmeler yaşıyor olabilir. Sanal bellek kapatıp deneyin.
hocam testi yapıyordum 2 saati geçtiğinde 135 error gösteriyordu. sonra işim çıktı pc açık bıraktım sonra fail yazıyordu ekranda geldiğimde sonuçları kaydetmesi için yes dedim ama kaydettimi bulamadım. Memtest nereye kaydetmiş olabilir sonuçları? En az 135 error yeterli mi tekrar ram testi yapayım mı hocam

hocam testi yapıyordum 2 saati geçtiğinde 135 error gösteriyordu. sonra işim çıktı pc açık bıraktım sonra fail yazıyordu ekranda geldiğimde sonuçları kaydetmesi için yes dedim ama kaydettimi bulamadım. Memtest nereye kaydetmiş olabilir sonuçları? En az 135 error yeterli mi tekrar ram testi yapayım mı hocam
Hocam ramleriniz arızalı mümkün ise değiştirin.

Yazılım sorunlarında yamalarla vs bir şekilde sorunlar çözülebiliyor. Fakat donanım sorunlarında bu mümkün değil. Donanımı onarmaktan veya yenilemekten başka çare yok. RAM'ler maalesef onarılamıyor.

Yazılım sorunlarında yamalarla vs bir şekilde sorunlar çözülebiliyor. Fakat donanım sorunlarında bu mümkün değil. Donanımı onarmaktan veya yenilemekten başka çare yok. RAM'ler maalesef onarılamıyor.
hocam laptopumun maksimum kaç gb ram ve maximum kaç kaç hızlı ram kaldırdığını nasıl anlarım

hocam laptopumun maksimum kaç gb ram ve maximum kaç kaç hızlı ram kaldırdığını nasıl anlarım
Cihazın marka ve modelini yazın. Altındaki etikette yazar.

Cihazın marka ve modelini yazın. Altındaki etikette yazar.
samsung NP3530EC-S02TR nerede yazıyor bulamadım hocam, i 7 işlemci var ram değiştirmeye değer mi

İki mönitor kullanıyorum 60 hz atlamalı nedir
1681387736313.png

Dosya Ekleri

• 1681387697204.png
    1681387697204.png
    91,2 KB · Görüntüleme: 26

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00