Formatla geçmeyen mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Efloud

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650-S WİFİ 7200mhz (OC) RGB Anakart

AMD Ryzen 5 7600X 5.30Ghz, 6 Çekirdek, 32MB 5nm İşlemci

Gigabyte Geforce RTX 4070 Ti Eagle OC 12GB

MSI 850W MPG A850G GOL GÜÇ KAYNAĞI 80+

GoodRam 64GB IRDM EXPO 6400mhz

DeepCool LD360 A-RGB 360mm Sıvı Soğutucu

NZXT H6 Flow RGB Mid Tower Kasa

Ajaaz Ak992 Klavye

AOC 27G2SPU Monitör
RAM
32GB
SSD veya HDD modeli
NVMe KIOXIA 256GB sistem - PNY CS900 1TB
Ekran kartı
NVIDIA GTX 1650
Anakart
G3 3590
İşlemci
i7 9750H
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 haftadır sürekli olarak mavi ekran hatası alıyorum. Daha önce Windows 10 olan sistemimi formatlayarak lisanslı Windows 11'e çevirdim. Bir süre hatayı almadım ancak bugün oyun içerisinde sistemim birden kendisini kapattı ve Dell Support assistans diye beyaz bir ekrana alıp sistemi taramaya başladı. Devamında bilgisayarı kendim tuşa uzun basarak kapatmak zorunda kaldım. Ardından açtığımda aynı şekilde bir süre sonra mavi ekran hatası almaya devam ettim. Bilgisayar birden kapanıyor ve mavi ekranda "kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor" hatası alıyorum. Bu durum çok can sıkıcı. Nasıl çözebilirim bilmiyorum. Defalarca format atmak zorunda kaldım sistem açılmadığı için. Aşağıya minidump klasöründeki dosyanın linkini bırakıyorum.

ek olarak: ilk hata verdiğinde Valorant oynuyordum daha önce hiç böyle bir hatayla karşılaşmamıştım.

Son düzenleme:
Bir tek o 2 dosya var. Onun haricinde oluşan bir dosya yok maalesef. Ekran kartı güncellemesini tekrardan yaptım

Oluşursa beni etiketleyerek tekrar paylaşın hocam.
Maalesef aynı devam hocam ne yapacağımı şaşırdım resmen, 2 gün ne güzel sorunsuz çalışmıştı, şimdi sürekli yine kendini kapatmaya başladı. Genellikle oyun oynarken oluyor. Ssd kaynaklı ise bile değiştirmeye razıyım, sürekli kendini kapatmasından sağlam parçalarda bozulacak diye endişeleniyorum. Mavi ekranı geçtik, kendini bi anda kapatıp aşağıdaki ekranı açıyor.

Dosya Ekleri

• dll.jpg
    dll.jpg
    152 KB · Görüntüleme: 28

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00