tanakasuna
Megapat
ISO dosyası Microsoft sunucularından indirildi orijinal. Özellikle hiçbir sürücü kurmadım hepsini Windows Update'den yükledi görüntü ve ses sorunsuz.Format attıktan sonra sürücü kurmadan kullanınca yine mavi ekran hatası verir mi, sürücülerde sorun olmasın İSO dosyalarınız orijinal mi ?
Deneyince yazacağım teşekkürler.Sistem çok eski. AMD ekran kartının güncel sürücüsünü kullan. Bunu yükleyip healt ve eror scan bölümünden görsel paylaşın.
Merhaba; Depolama hatası olarak gözüküyor. Muhtemelen depolama ünitesi bozulmuş olabilir. Hard disk veya SSD'nizi kontrol ettirin.
Bu videoyu referans alabilirsin:
Format attıktan sonra sürücü kurmadan kullanınca yine mavi ekran hatası verir mi, sürücülerde sorun olmasın İSO dosyalarınız orijinal mi ?
Sistem çok eski. AMD ekran kartının güncel sürücüsünü kullan. Bunu yükleyip healt ve eror scan bölümünden görsel paylaşın.
Bir de ben bu sabit disk testini yapmadan önce bilgisayar açılırken birden bire C diski kontrol ediliyor isterseniz bu testi atlayabilirsiniz ama atlamamanız önerilir diyordu.ISO dosyası Microsoft sunucularından indirildi orijinal. Özellikle hiçbir sürücü kurmadım hepsini Windows Update'den yükledi görüntü ve ses sorunsuz.
Sistemi satın aldığımız kişi toplama diyor fakat kasası hazır bir sistemden alınmış Asus Essentio CM6830 büyük ihtimalle anakartıda bu hazır sistemin.
Deneyince yazacağım teşekkürler.
Sonuç
![]()
![]()
Biraz araştırdım da eğer bad sectorler yazılımsalsa low level format yoluyla iptal edilebiliyormuş bad sectorler ancak sorun donanımsal ise mekaniği bozulduğu için zaten çözümü yokmuş ve gittikçe yayılıyormuş. DOS üzerinden USB ile low level format denesem birkaç yıl daha sabit disk işimizi görür mü sizce?HDD sorunlu. Yeni bir HDD alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.