Formatlanan Disk'ten Veri Kurtarma

Strunkfield

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Diskteki resimlerimi usb belleğe kopyalamıştım. Geçen hafta o usb belleği kaybettim. Üzerinden 1 yıl geçti ve diskede format atmıştım 2 kez. Sadece resimleri bulabilme olasılığım var mı? Hangi programlarla bulabilirim?

Başka bir diski kullanıyordum programları dosyaları falan yüklemek için sadece Windows kuruyordum. Acaba ulaşabilir miyim verilere?

Bu yönde pek bir tecrübem yok ancak, formattan sonra işletim sistemi falan kurmuşsun. Zor. Ben windows kurarken bölmeyi silmiştim. Sonra program yardımıyla kayıp bölmeyi bulmuştum herşeyim yerli yerindeydi ama 20 dk farkla olmuştu bu.

Şu videoya bakabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Format atarak, disk üzerindeki veriler silinmez kurtarılabilir.
Ancak, disk'in üzerine veri yazdığın zaman, eski veriler uçuyor.
Aynen sanırım sorun bundan kaynaklandı benimde, harici diskimde resimler vardı formatladıktan sonra başka şeyler yükleyince geri döndüren programlar yarısından fazlasını döndürememiş oluyordu, yani döndürmüş ama resim kodlarının bir kısmı olmadığı için o resimler bozuk olarak dönüyorlar sanırım. Sana bu programları denemeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı