Kaybolan veriler geri nasıl getirilir?

Mechanicboy0

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var. İçinde çok önemli fotoğrafların bulunan harddiskim bir arkadaşim tarafından komut satiriyla silinmiştir. Bilgisayara format atilacakti zaten açılırken mavi ekran veriyorudu. Şimdi format attıktan sonra benim o dosyalari getirmem gerek ve bu cidden çok önemli ama indirdiğim format dosyası 32 Bit'lik Windows 7 dosyayı. Eski kullandığım sürüm 64 Bit idi. Bu bir sıkıntı yaratır mı? Ve silinen fotoğrafları nasıl geri getireceğim? Yardım ederseniz çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Şimdiden çok teşekkürler.

Yedekleyecek dosya yok ki. Komut satirindan yazılan kod yuzunden disk sıfırlanmış. Win 7 kurarken disk ayırma yerinde boş alan 465 GB gözüküyor. Yani diskin tamamı.

Bende de eski bir HDD vardı. Bir anda elektrik gitti ve HDD'de ki veriler silindi recuva ile kurtardım bazı şeyleri ama bazı fotoğraflar boyutları tam olmasına rağmen bozuk gösteriyor ve açmıyordu. Diyeceğim o ki diskiniz eski ise çok da ümitlenmeyin.

Olur tek getirsin de. Normalde konu açmadan kendim halletmeye çalışırdım ama çok hassas ve geri dönüşü olmayan bir konu.
Bende de eski bir HDD vardı. Bir anda elektrik gitti ve HDD'de ki veriler silindi recuva ile kurtardım bazı şeyleri ama bazı fotoğraflar boyutları tam olmasına rağmen bozuk gösteriyor ve açmıyordu. Diyeceğim o ki diskiniz eski ise çok da ümitlenmeyin.

Disk çok eski değil, güzel çalışıyor, bozukta değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olur tek getirsin de. Normalde konu açmadan kendim halletmeye çalışırdım, ama çok hassas ve geri dönüşü olmayan bir konu.

Disk çok eski değil, güzel çalışıyor, bozukta değil.

Bir de şöyle bir sorun yaşadım disk üzerinde çok fazla silme işlemi yaptığım için inanılmaz sayıda eski dosyaları buldu ve lazım olanları bulmak biraz zamanımı aldı. Onun dışında diski taraması da zaman alıyor.

Bir de şöyle bir sorun yaşadım disk üzerinde çok fazla silme işlemi yaptığım için inanılmaz sayıda eski dosyaları buldu ve lazım olanları bulmak biraz zamanımı aldı. Onun dışında diski taraması da zaman alıyor.
Ya tek fotoğraflar çıksın da orada 20 yılın hatırası var 17 GB fotoğraf olması lazım . Bu arada zaman ayırdığın için çok teşekkürler dostum.

Arkadaşlar son bir sorum var. Şimdi bu programlari çalıştırdığımizda silinen dosyaların hangi diskte olduğunu soruyor. Benimki D deydi, ama henüz format atmadım. Yani format attıktan sonra hangi D'yi tarayacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı