Formatlanan HDD'den 1 dosya kurtarma

DoqToR

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Lisans Öğrenci
Merhaba, sağlıklı günler. Ben 1 ay önce Windows 10 olan sistemimi ayarlardan fabrika ayarlarına dön ile formatladım, her şeyi sildim. Yedeklemeyi unuttuğum 1 KB boyutunda txt dosyası vardı. Dizini D://klasöradı/dosya.txt tam olarak yerini biliyorum, sildiğim tarihi ve saati var. Bu dosyayı geri getirme şansım var mı?

Gerekli bilgiler: Şu anda toplamı 585 GB olan D sürücüsünün 349 GB boş alanı var. Dosya.txt gizli olarak ayarlıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Advanced System Care indirin ve çöp kutusuna sol tıkla silinen kurtarmaya tıklayın. Çalıştırdıktan sonra bulmayı deneyin. Eğer bulamazsanız maalesef geri alamayabilirsiniz.

Merhaba, sağlıklı günler. Ben 1 ay önce Windows 10 olan sistemimi ayarlardan fabrika ayarlarına dön ile formatladım, her şeyi sildim. Yedeklemeyi unuttuğum 1 KB boyutunda txt dosyası vardı. Dizini D://klasöradı/dosya.txt tam olarak yerini biliyorum, sildiğim tarihi ve saati var. Bu dosyayı geri getirme şansım var mı?

Gerekli bilgiler: Şu anda toplamı 585 GB olan D sürücüsünün 349 GB boş alanı var. Dosya.txt gizli olarak ayarlıydı.

Silinen dosyaları kurtaran yazılımlar deneyebilirsiniz.
Ben yanlıştlıkla sildiğim fotoğrafı öyle kurtarmıştım ama siz direkt temizden format yaptığınız için kesin bir şey diyemem denemekte fayda var.

Recovery programları ile aratabilirsin. Sadece txt dosya türlerini bulabilecek şekilde arama yapabilirsiniz. Üzerine veri yazdırmışsınız. Şansınıza kalmış açıkcası. Çok önemli ise veri kurtarma merkezlerinden yardım alabilirsiniz.

Recovery programları ile aratabilirsin. Sadece txt dosya türlerini bulabilecek şekilde arama yapabilirsiniz. Üzerine veri yazdırmışsınız. Şansınıza kalmış açıkcası. Çok önemli ise veri kurtarma merkezlerinden yardım alabilirsiniz.
Hocam bugün denediğim 2.program txt formatında arama yapılabilen hangi porgram var herbirinde tam arama yaptı programlar 4 saat sürdü her biri.
Denedigim Programlar:
EaseUs Data Recovery(Bunda txt arama yoktu)
Restorer Ultimate(Bunun arayüzü ingilizceydi ben bulamamış olabilirim)

Hocam bugün denediğim 2.program txt formatında arama yapılabilen hangi porgram var herbirinde tam arama yaptı programlar 4 saat sürdü her biri.
Denedigim Programlar:
EaseUs Data Recovery(Bunda txt arama yoktu)
Restorer Ultimate(Bunun arayüzü ingilizceydi ben bulamamış olabilirim)

Recover my files.
Advanced disk Recover
Advanced Files Recovery
Recuva.
Minitool Power data Recovery.

İlk dördünü kendim de kullandım birinin bulamadığını diğeri buldu ama en son programı hiç deneme fırsatım olmadı açıkçası.

Herkese teşekkür ederim, malesef 6 programdan hiçbiri sadece o dosyayı bulamadı.

Herkese teşekkür ederim, malesef 6 programdan hiçbiri sadece o dosyayı bulamadı.
Genelde öyle oluyor zaten en lazım olan dosya haricinde ne varsa piyasaya çıkıyor ama o bir türlü çıkmıyor.
Eve geçince sana bir kaç tane daha isim söyleyeceğim bir de onları denersin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı