Formatta HDD ve SSD'yi Birleştirmek Performansı Etkiler mi?

13erdem13

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İşletim sistemin win 10'du. Beğenmediğimden dolayı bilgisayarcıya win 7 ultimate format attırdım fakat bilgisayarcı ssd ile hdd'yi birleştirmiş tek bir sistem yapmış...

Sizce ssd ile hdd yüzünden bilgisayarda performans düşüklüğü yaşama ihtimalim var mı ?

NOT : Eğer olmaz ise 2. birçok eski olmayan bir hdd var 250 gb onu d olarak yapıcam. Uygun olur mu sizce?

Bilgilendirirseniz sevinirim.

RESİM.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin SSD'ni çarpmış olmasın? Dua et de biçimlendirilmemiş olsun. Aygıt Yöneticisi -> Disk Sürücüleri'nden kontrol edin SSD'nizin yerinde olup olmadığını.

Ayrıca Windows 10'a geçin. Nedir bu Windows 7 aşkınız yav?

SSD ve HDD birleştirmek diye birşey olamaz. Eğer yaptılarsa da bilgisayarın HDD hızında çalışıyordur.
Yani SSD'nize temiz Windows 8.1 yada Windows 10 kurunuz. HDD' leri de depolama için kullanınız.

Bu sistem iyimi arkadaşlar

Başka kapıya burası yeri değil konu dışına çıkma.

@13erdem13 2 diski birleştirilmiş bende ilk defa görüyorum?

Disk yönetimine bir bakın orada biçimlendirilmemiş boş disk olarak görünebilir o birimi oluşturun.

Hem W10'dan W7'ye geçmek bilmiyorum da hiç iyi olmamış.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı