Tam anlayamadım hocam.
Format atacağım birazdan. Temiz format atarken hangi işlemleri incelemeliyim? Sil dediğimde giderse SSD ile hard diski nasıl ayırırım?
Tam anlayamadım hocam.Boyutundan ayırırsınız ona göre birini silersiniz veya biçimlendirirsiniz sonra diğerini silersiniz.
Tam anlayamadım hocam.
Tamamdır hocam. Ondan Sonra biçimlendirme mevzusunu nasıl yapacağım?Hocam ilk olarak SSD'yi silin SSD ne kadar yer kaplıyor onu öğrenip silin sonra yeni tuşuna basın sonra HDD silin.
Tamamdır hocam. Ondan sonra biçimlendirme mevzusunu nasıl yapacağım?
Eyvallah hocam şuan anladıklarım şunlar yanlışı düzeltirsin; Ssd'yi sileceğim, yeni diyip ssd boyutunu gireceğim ardından harddiski silip aynı şekilde boyutlandıracağım sonrasında ssd'ye kuracağım.Yeni tuşuna basın hocam oradan halledersiniz eğer HDD'yi yapamazsanız Windows'dan da biçimlendiriliyor.
Eyvallah hocam şu an anladıklarım şunlar yanlışı düzeltirsin; SSD'yi sileceğim, yeni deyip SSD boyutunu gireceğim ardından hard diski silip aynı şekilde boyutlandıracağım sonrasında SSD'ye kuracağım.
Tamamdır hocam şimdi formata geçiyorum becerirsem gene yazarım buraya senide bekletmek olmasın.Evet hocam aynen böyle yapacaksınız yapamazsanız yazarsınız yardımcı olurum.
Başardım hocam ağzına sağlık valla.Evet hocam aynen böyle yapacaksınız yapamazsanız yazarsınız yardımcı olurum.
Tamamdır hocam şimdi formata geçiyorum becerirsem gene yazarım buraya seni de bekletmek olmasın.
Başardım hocam ağzına sağlık vallahi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.