Formatta SSD'yi biçimlendirmek

Hocam onları silmek için PC'ye restart atmanız lazım çok alakasız biliyorum ama sabah bende aynı sorunu yaşadım öyle çözüldü onları da sildikten sonra 1 tane kendi hard diskiniz kalacak onu biçimlendirip ileri deyin Windows'u kursun.
Nasıl yeniden başlatacağım hocam Windows 10 kurulum ekranında? Yukarıdan kırmızı çarpı butonundan mı? Ya da bilgisayar kasasındaki yeniden başlatma tuşundan mı?

Nasıl yeniden başlatacağım hocam Windows 10 kurulum ekranında? Yukarıdan kırmızı çarpı butonundan mı? Ya da bilgisayar kasasındaki yeniden başlatma tuşundan mı?

Direkt kasanın reset tuşuna basın flash takılıysa kurulum menüsüne gelecek zaten sonra silebiliyor olacaksınız yani ben öyle silebilmiştim.

Tabii ki. Gördüğünüz üzere Ayrılmamış Alan yazan 2 bölümde sil tuşu pasif.
hocam alttaki diğer iki diski silmeye çalışın onlar en üstte birikip toplam disk kapasiteniz kadar olacaktır

hocam alttaki diğer iki diski silmeye çalışın onlar en üstte birikip toplam disk kapasiteniz kadar olacaktır
en üstteki ve en alttaki partitionlar zaten silinmiş ortadakini silerseniz olar çözülecek

Direkt kasanın reset tuşuna basın flash takılıysa kurulum menüsüne gelecek zaten sonra silebiliyor olacaksınız yani ben öyle silebilmiştim.

en üstteki ve en alttaki partitionlar zaten silinmiş ortadakini silerseniz olar çözülecek
Hocam 3 bölümden ortadaki normal C: bölümüm ve biçimlendirdim. En alttaki de Sil tuşunun çalışmadığı bir bölüm. En alttaki ve en üstteki bölümleri silemiyorum. @xaisel hocam yeniden başlattım ancak yine de o bölümler duruyor ve silinmiyor. Normal C: olan 445 GB'lık bölüme ileri dersem ne olur?

Hocam 3 bölümden ortadaki normal C: Bölümüm ve biçimlendirdim. En alttaki de Sil tuşunun çalışmadığı bir bölüm. En alttaki ve en üstteki bölümleri silemiyorum. @xaisel hocam yeniden başlattım ancak yine de o bölümler duruyor ve silinmiyor. Normal C: Olan 445 GB'lık bölüme ileri dersem ne olur?

Hocam ortadaki C bölümünü silmeyi dener misiniz?

Hocam 3 bölümden ortadaki normal C: bölümüm ve biçimlendirdim. En alttaki de Sil tuşunun çalışmadığı bir bölüm. En alttaki ve en üstteki bölümleri silemiyorum. @xaisel hocam yeniden başlattım ancak yine de o bölümler duruyor ve silinmiyor. Normal C: olan 445 GB'lık bölüme ileri dersem ne olur?
yani direkt ileri derseniz kurulumu yapar sıkıntı olmaz ama diğer partitionlar öylece kalır ve 150mb araya gider :D onu da Windows içinden easeus partition master gibi uygulamalarda ana partitiona ekleyebilirsiniz.
ben bu kadar uğraşmayın direkt birleşik olsun diye uğraşıyorum. nedense olmuyor ben de anlamadım :D

Hocam ortadaki C bölümünü silmeyi dener misiniz?
Sildim hocam. Tüm bölümler gitti, yerine tek bir Ayrılmamış Alan geldi. Bu alana Yeni diyerek mi C: oluşturacağım?

Sildim hocam. Tüm bölümler gitti, yerine tek bir Ayrılmamış Alan geldi. Bu alana Yeni diyerek mi C: oluşturacağım?
hiçbir şey demeden diski seçip ileri diyin kurulum başlar. En başından beri bunu yaptırmaya çalışıyordum :p

Yani direkt ileri derseniz kurulumu yapar sıkıntı olmaz ama diğer Partition'lar öylece kalır ve 150 MB araya gider :D onu da Windows içinden EaseUS Partition Master gibi uygulamalarda ana partitiona ekleyebilirsiniz.
Ben bu kadar uğraşmayın direkt birleşik olsun diye uğraşıyorum. Nedense olmuyor ben de anlamadım :D

Uygulamaya gerek yok Windows'u kurdugunda disk yönetiminden birleştirebilir diskleri.

evet ileri diyin seçip

Arkadaşlar üstteki mesajımda dediğim gibi Yeni tuşuna tıklayıp C: oluşturdum, Windows'u kuruyorum :D Kusura bakmayın uğraştırdım sizleri de gece gece :) Şimdi TWD izleyip kurulumu bekleme zamanı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı