Formattan sonra çıkan "uefı_ntfs" dosyası nedir?

baybilgin

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
WD Green
Ekran kartı
Nvidia Geforce 635 M
İşlemci
İntel Core İ5 3.nesil
Bilgisayara Rufus aracılığıyla format atmıştım. Formattan sonra USB takınca ona ek olarak "uefı_ntfs" adında bir dosyada çıkıyor. USB çıkarınca siliniyor. Bir daha bunu nasıl kaldırabilirim? Ayrıca ödevim vardı, USB attım ama kırtasiyedeki bilgisayarda açılmadı. Biçimlendirmek gerekiyor diyordu, ödevlerim gidecekti o yüzden iptal ettim.
(Bu NTFS olayından önce aynı kırtasiyede aynı USB ile çıkarabiliyordum ödevlerimi)

Bilgisayara Rufus aracılığıyla format atmıştım. Formattan sonra USB takınca ona ek olarak "uefı_ntfs" adında bir dosyada çıkıyor. USB çıkarınca siliniyor. Bir daha bunu nasıl kaldırabilirim? Ayrıca ödevim vardı, USB attım ama kırtasiyedeki bilgisayarda açılmadı. Biçimlendirmek gerekiyor diyordu, ödevlerim gidecekti o yüzden iptal ettim.
(Bu NTFS olayından önce aynı kırtasiyede aynı USB ile çıkarabiliyordum ödevlerimi)
Ntfs dosyasi rufus uefi boot yaptığı için çıkıyor disk yönetiminden silebilirsiniz ayrica ödevi attığınız usb format usbsi ise çok normal ona başka dosya atamazsınız.

Windows'un kendi yazma aracı varken rufus neden tercih ediliyor bilmem, üstelik bir de formattan sonra uğraştırıyor.
Rufus'dan FreeDOS yazdırmak veya Windows USB'si Ventoy'la hazırlamak çok zor olmamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı