Formattan Sonra Driver Kurulumu

quixLeo

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Tıp Öğrencisi
Ben bilgisayarıma format atacağım. Formattan sonra Driver Pack Solution indirip sürücüleri yüklüyorum. Ondan sonra Drıver Booster ile yüklenen yazılımları güncelleiyorum. Ondan sonra ise Windows'un güncellemesi var ise onları yapıp güncelleme işini bitirip ihtiyacım olan programları indiriyorum. Doğru mu yapıyorum acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben o tarz uygulamaları hiç denemedim ve güvenmiyorum açıkcası.

Manuel olarak yüklüyorum, aşağıdaki yöntemler ile

Eğer laptop ise laptop modelini aratıp, üreticinin internet sitesinden>laptop modeli>driverlar> ilgili drivarları indirebilirsiniz.

Yada kasalı bilgisayar ise, anakart modelini yazıp, üreticinin internet sitesinden>anart modeli>driver>...

tüm driverları tek tek indirip kurabilirsin.

Veya çok üşenirsem eğer yeni bir laptop veya anakart ise>windows 7 veya 10 otomatik güncelleştirme aracı hepsini otomatikmen indiriyor.

Ben bilgisayarıma format atacağım. Formattan sonra Driver Pack Solution indirip sürücüleri yüklüyorum. Ondan sonra Drıver Booster ile yüklenen yazılımları güncelleiyorum. Ondan sonra ise Windows'un güncellemesi var ise onları yapıp güncelleme işini bitirip ihtiyacım olan programları indiriyorum. Doğru mu yapıyorum acaba ?

Üreticinin sitesinde bulunan sürücüler her zaman için ilk tercih olmalı. nVidia, ATI, Intel gibi...
Özellikle (mümkün ise) BIOS güncellemesi...

3 üncü parti sürücü paketi yazılımlarına ben de hâlâ ısınamadım. :/

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı