Formattan Sonra Driver Sorunu

  • Konuyu başlatan dieforhsyn07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 8B
D

dieforhsyn07

Ziyaretçi
Eski bilgisayarımda USB'den format atınca bütün driverleri tanıyordu fakat şimdi alıyorum takıyorum format atıyorum ethernet driveri tanımıyor, ekran kartını tanımıyor. Bu sorun neyden kaynaklanıyor? USB portlarıyla ilgisi var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi ben windows 8.1 kurmak istemiyorum fakat bunun bir yolu yok mu? Hiç bir driveri tanımıyor. Yardımcı olun lütfen. Ayrıca format atarken pc ethernet portuna bağlı.
 
Peki oynanmamış nasıl bulabilirim, ya da oynanmışları nasıl oynanmamış hale getirebilirim ? Windows 8.1 kurmak istemiyorum çünkü fan windows 7 kullanırken 30 derece windows 8 yaptım ve şu anda 50 derece oluyor boştayken ben de bundan rahatsız oluyorum.
Ayrıca ACER Aspire E1-521 laptopum da windows 7 yüklendiğinde wifi driveri tanınmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Formattan önce tüm güncel sürücüleri indir ki Windows'u kurduktan sonra hepsini tak tak yükle gitsin. Hem böylelikle ethernet kartın da çalışacağı için herhangi bir sıkıntıda internete bağlanıp çözümünü bulabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı