Çözüldü Formattan sonra eski dosyalar kalır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ordekizm

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows'a format atınca eski dosyaların bulunduğu bir yer oluyormuş ben virüs var diye formatladım, kalma ihtimali var mı?

Teşekkürler format bitti ama bir sorun var. Windows.old diye bir dosya var tüm dosyalar onun içinde var hala nasıl silinir?

Eski bir virüs kalmış olabilir mi ya da tekrardan PC'ye sızabilir mi?

Evet, virüs kalmış olabilir. Temiz kurulum yapmanız gerekiyor. 8 GB+ bir USB ve internet erişiminiz varsa kolayca kurulum yapabilirsiniz.

Evet, virüs kalmış olabilir. Temiz kurulum yapmanız gerekiyor. 8 GB+ bir USB ve internet erişiminiz varsa kolayca kurulum yapabilirsiniz.

Ben windows kurulumu yapacağımız diski seçerken bölümlere ayırmadım direkt ssdye tıkladım sorun olur mu
ayrıca windows.old'u falan da sildim defenderden tarama da yaptım hiçbir şey çıkmadı

Ben windows kurulumu yapacağımız diski seçerken bölümlere ayırmadım direkt ssdye tıkladım sorun olur mu
ayrıca windows.old'u falan da sildim defenderden tarama da yaptım hiçbir şey çıkmadı
Ayrıca formattan sonra boot orderi eski haline getirmem gerekli mi

Ben Windows kurulumu yapacağımız diski seçerken bölümlere ayırmadım direkt SSD'ye tıkladım sorun olur mu?
Ayrıca windows.old'u falan da sildim Defender'den tarama da yaptım hiçbir şey çıkmadı.

Diski silip veya biçimlendirip bölmeden de devam edebilirsin, sorun değil. Önemli olan içindekileri silmek.

Anladım teşekkür ederim formattan sonra diske baktım sadece windows.old vardı eski onu da disk temizlemeden sildim (612 GB yazıyordu) 2. soruma da cevap verebilir misiniz? :)

Windows yüklü olan diskin en üstte olduğundan emin olun, değilse en üste getirin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı