Anladım teşekkür ederim formattan sonra diske baktım sadece windows.old vardı eski onu da disk temizlemeden sildim (612 GB yazıyordu) 2. soruma da cevap verebilir misiniz?![]()
Teşekkürler format bitti ama bir sorun var. Windows.old diye bir dosya var tüm dosyalar onun içinde var hala nasıl silinir?
Eski bir virüs kalmış olabilir mi ya da tekrardan PC'ye sızabilir mi?
Ben windows kurulumu yapacağımız diski seçerken bölümlere ayırmadım direkt ssdye tıkladım sorun olur muEvet, virüs kalmış olabilir. Temiz kurulum yapmanız gerekiyor. 8 GB+ bir USB ve internet erişiminiz varsa kolayca kurulum yapabilirsiniz.
![]()
UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarlawww.technopat.net
Ayrıca formattan sonra boot orderi eski haline getirmem gerekli miBen windows kurulumu yapacağımız diski seçerken bölümlere ayırmadım direkt ssdye tıkladım sorun olur mu
ayrıca windows.old'u falan da sildim defenderden tarama da yaptım hiçbir şey çıkmadı
Ben Windows kurulumu yapacağımız diski seçerken bölümlere ayırmadım direkt SSD'ye tıkladım sorun olur mu?
Ayrıca windows.old'u falan da sildim Defender'den tarama da yaptım hiçbir şey çıkmadı.
Diski silip veya biçimlendirip bölmeden de devam edebilirsin, sorun değil. Önemli olan içindekileri silmek.
Anladım teşekkür ederim formattan sonra diske baktım sadece windows.old vardı eski onu da disk temizlemeden sildim (612 GB yazıyordu) 2. soruma da cevap verebilir misiniz?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.