Formattan Sonra Görüntü Bozuldu

Dağhan Tanık hocam bu yarınla beraber 3.kez servise gitmiş olacak. 2.kez servise verdiğimde mart 29 du bugün geldi daha laptop. Değişim söz konusu mudur bir de tekrar pc yi win 7 haline döndüreyim mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşuna işletim sistemiyle uğraşma sen servise ver, ve servise deki ekran kartı lehimlerimi kontol edin, reballing yöntemiyle lehimleri yeniden dizin de. Muhtemelende 140 Tl civarı bir ücret isterler.

Sağ olun arkadaşlar.

Dağhan Tanık hocam pc garanti altında ama ?

Recep Baltaş hocam pc yi iade alırlar mı sizce ve ücret ödemem gerekir mi ?

Merhaba arkadaşlar flood yapmak istemiyorum ama bugün Casper yetkili servisinden mesaj geldi.Cihazımdaki arızaya çözüm olarak"hatalı ekran kartı driveri yuklendi driver hatası için güncellemeler kapatıldı test ok" ben 2 yıla yakın süredir bu laptopu kullanıyorum ve laptop ile gelen driverleri güncelliyorum. Ne ara bu driverler sorun verdirmeye başlamış anlamış değilim ?Bir de GT 540M

En son ne zaman güncelleştirme çıkarmış acaba? Zırt pırt güncelleştirme çıkaracaklarını zannetmiyorum. Müşteri Hizmetlerini aradim. Tekrar ekran kartı driverini güncellersem aynı sorunu vereceğini söyledi. Bu nasıl iş anlamadım. Ne yapmam gerekir arkadaşlar. Beni orda kandırıyorlar mı? Masal anlatıyorlar gibi geldi.Recep Baltaş,Dağhan Tanık ve Kemal Güneşli çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Sizin önerileriniz nelerdir arkadaşlar?
Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhabalar Berke Kan,
Benim de casper marka laptopum var. Ekran kartlarımız da aynı. Modeli CASPER NIRVANA NB 15.6 bu sanırım. Windows 8.1 yüklediğim zaman ekranda çizgilenme oluyor. Bu sorun hakkında konu açmıştım. Sizin de Casper marka laptop kullandığınızı okuyunca sormak istedim. Siz de aynı sorunla karşılaştınız mı acaba? Karşılaşmadıysanız hangi driverları yüklediniz? Sanırım yanlış driver yüklüyor olabilirim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı