Formattan sonra i7-7500 laptopta CS:GO kasıyor

Aquaranee

Hectopat
Daha fazla  
Laptopuma format attım ve CS:GO'yu yükledim. Oyuna girdiğimde ise spawn alanında 10 FPS alıyorum. Spawndan çıkınca da en fazla 40FPS oluyor ve droplar giriyor. FPS kısıtlama açık değil. Tüm ayarlar en düşükte. Bazı maplarda spawnda daha yüksek FPS alıyorum ama yine de FPS dropları yiyorum. HiAlgo Boost denilen bir programı kullanmak istiyorum ama vac ban yerim diye korkuyorum. Bu sorunun bir çözümü var mı?

Sistemim;
AMD Radeon R7 M340.
Intel Core i7-7500 CPU 7.nesil, 2.70GHz.
8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son sürümler bazen dengesiz olabiliyor WHQL sürümleri tavsiye ederim. Oyun içinden Afterburner'la falan kullanım değerlerini falan atın bir bakalım isterseniz. Formattan sonra yapmamış olduğunuz veya yanlış yapmış olabileceğiniz şeyleri de bir düşünün.

Son sürümler bazen dengesiz olabiliyor WHQL sürümleri tavsiye ederim. Oyun içinden Afterburner'la falan kullanım değerlerini falan atın bir bakalım isterseniz. Formattan sonra yapmamış olduğunuz veya yanlış yapmış olabileceğiniz şeyleri de bir düşünün.
Spawnda bu şekilde.
1613322898899.png

Buda mapta rastgele dolaşırken.(48-50FPS oluyor ama birden 20FPS'e düşüp duruyor.)
1613322998158.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı