Formattan sonra i7-7500 laptopta CS:GO kasıyor

Aquaranee

Hectopat
Daha fazla  
Laptopuma format attım ve CS:GO'yu yükledim. Oyuna girdiğimde ise spawn alanında 10 FPS alıyorum. Spawndan çıkınca da en fazla 40FPS oluyor ve droplar giriyor. FPS kısıtlama açık değil. Tüm ayarlar en düşükte. Bazı maplarda spawnda daha yüksek FPS alıyorum ama yine de FPS dropları yiyorum. HiAlgo Boost denilen bir programı kullanmak istiyorum ama vac ban yerim diye korkuyorum. Bu sorunun bir çözümü var mı?

Sistemim;
AMD Radeon R7 M340.
Intel Core i7-7500 CPU 7.nesil, 2.70GHz.
8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla sorun şundan kaynaklanıyor 1. si RAM kullanımı yüksek ve laptoplarda 2 ekran kartı bulunur birisi normal işler için diğeri oyunlar için anladığım kadarıyla siz şu an oyun için olanını kullanamıyorsunuz varsayılan ekran kartı olarak oynadığınız için bu kadar düşük performans geliyor ayriyeten RAM kullanımının yüksek olmasının sebebi varsayılan grafik kartı gereken VRAM'i RAM'den çekiyor olabilir. Ayarladan oyunları kendi oyun için bulunan grafik kartıyla başlat.

İşlemci kullanımıda çok yüksek hem RAM hem işlemciden bu şekilde darboğaz oluyor çözünürlükleride yükselt sonra.

Anladığım kadarıyla sorun şundan kaynaklanıyor 1. si RAM kullanımı yüksek ve laptoplarda 2 ekran kartı bulunur birisi normal işler için diğeri oyunlar için anladığım kadarıyla siz şu an oyun için olanını kullanamıyorsunuz varsayılan ekran kartı olarak oynadığınız için bu kadar düşük performans geliyor ayriyeten RAM kullanımının yüksek olmasının sebebi varsayılan grafik kartı gereken VRAM'i RAM'den çekiyor olabilir. Ayarladan oyunları kendi oyun için bulunan grafik kartıyla başlat.

İşlemci kullanımıda çok yüksek hem RAM hem işlemciden bu şekilde darboğaz oluyor çözünürlükleride yükselt sonra.
1613323629893.png

Zaten oyun için olan grafik kartına ayarladım. Çözünürlüğü yükseltsem oyun daha çok kasmaz mı?
Hocam FPS değerleri nasıl?
70-90 FPS civarlarında.

Eki Görüntüle 879321
Zaten oyun için olan grafik kartına ayarladım. Çözünürlüğü yükseltsem oyun daha çok kasmaz mı?

Performans almamanın başka sebebi yok bence. Varsayılanda dursa da olur zaten gerektiği zaman fazla çalışacaktır gerekmediği zaman çalışmayacaktır. GPU Intel GPU 2 R7 M340 olduğunu düşünüyorum ben. CS'yi Radeon driver üzerinden başlatmayı dener misin bir?
Eki Görüntüle 879321

70-90 FPS civarlarında.

70 90 da geliyorsa Intel'le çalışmıyordur sanırım.

Performans almamanın başka sebebi yok bence. Varsayılanda dursa da olur zaten gerektiği zaman fazla çalışacaktır gerekmediği zaman çalışmayacaktır. GPU Intel GPU 2 R7 M340 olduğunu düşünüyorum ben. CS'yi Radeon driver üzerinden başlatmayı dener misin bir?
Maalesef hala kasıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı