Formattan sonra “İşletim sistemini seç” ekranı geliyor

Tamam kurulu olanın başlaması önemli değil eski Windows olduğu sürece bu ekran hep çıkacaktır.

Hocam bakın olabildiğince açıklamaya çalışıyorum. 1. olan zaten bozuk adamda. 2. olan ise kurulamıyor arkadaşın sorunu bu ilk mesajı okursanız anlarsınız

Benim bildiğim çözüm bu şekilde çünkü bende buna benzer bir sorun yaşamıştım iki farklı işletim sistemi önüme çıkıyordu. İkisi de Windows değildi fakat farklı işletim sistemleriydi ve bununla aynı ekrandı. Ben sorunu anlattığım şekilde çözdüm.
hocam arkadaşın sorunu 2 windows olması değil. ikisininde çalışmaması

Tamam kurulu olanın başlaması önemli değil eski Windows olduğu sürece bu ekran hep çıkacaktır.

Evet benim de bildiğim bu şekilde. İki ayrı birbirinden bağımsız işletim sistemi var diye biliyorum ben. Yani formattan önceki Windows silinmemiş. Yanlış biliyorsam düzeltin.

şimdi en baştan tekrar okuyorum gerçekten kusura bakmayın ben olayı tamamen yanlış anlamışım siz haklıymışsınız

gerçekten tek yapması gereken diğer windowsu da silmek ben kendim ekstradan loop olayını muhtemelen benzetip uydurdum kusura bakmayın

Hocam bakın olabildiğince açıklamaya çalışıyorum. 1. olan zaten bozuk adamda. 2. olan ise kurulamıyor arkadaşın sorunu bu ilk mesajı okursanız anlarsınız.

Hocam arkadaşın sorunu 2 Windows olması değil. İkisinin de çalışmaması.

Tamam çözüm yeniden formatlamak. Boot menüden yeniden format USB ile boot edip temiz kurulum yapacak.

Hocam bakın olabildiğince açıklamaya çalışıyorum. 1. olan zaten bozuk adamda. 2. olan ise kurulamıyor arkadaşın sorunu bu ilk mesajı okursanız anlarsınız.

Hocam arkadaşın sorunu 2 Windows olması değil. İkisinin de çalışmaması.

Arkadaşın ilk seçtiği Windows hata veriyormuş açılmıyormuş. 2. seçenekteki Windows'u ise adımları takip ederek kurmuş ve çalışıyormuş. Kendi söylemi bu şekilde. En son kurulum bitti demiş arkadaş.

Arkadaşın ilk seçtiği Windows hata veriyormuş açılmıyormuş. 2. seçenekteki Windows'u ise adımları takip ederek kurmuş ve çalışıyormuş. Kendi söylemi bu şekilde. En son kurulum bitti demiş arkadaş.

Evet hocam bunu fark ettim sizden 2 mesaj önce kendim yazdım zaten kusura bakmayın ben yanlış anlamışım sizi de uğraştırdım

Peki aynı format diskiyle format atsam olur mu?

Format diski derken sanırım USB'yi kast ediyorsun. Önce USB'nin içindekileri sil ve yeni Windows ISO dosyasını USB'ye at daha temiz olur.

Evet hocam bunu fark ettim sizden 2 mesaj önce kendim yazdım zaten kusura bakmayın ben yanlış anlamışım sizi de uğraştırdım.

Sorun değil önemli olan fark etmek.

Peki aynı format diskiyle format atsam olur mu?

Hocam direkt format ekranında diski seçip "sil" deyin ve sıfırdan kurun eğer değerli verileriniz yoksa bu en kısa yoldur aynı flash belleği kullanmak sorun çıkarmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı