Formattan sonra “İşletim sistemini seç” ekranı geliyor

Hocam aynı diskte 2 windows yazılım olarak sorun yaratabilir ama ekstradan 60 gb yerde kaplar. format ile uğraşmak istemiyorsanız MSconfig yazıp newos yazanı silin

1746398527727.png

Aynı diskte 2 Windows kurulu yani sorun kabaca bu mu? Format atarken diskleri silmiştim ama.

Evet sorun bu. Attığım videodaki adımları teker teker uygula sanırım boot kısmında bir yeri atlamışsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ayrıca benzeri bir konu daha açılmış, direkt format gene daha temiz olur herşeyi silip baştan koymak ama uğraşmak istemiyorum dersen şunuda deneyebilirsin

ayrıca benzeri bir konu daha açılmış, direkt format gene daha temiz olur herşeyi silip baştan koymak ama uğraşmak istemiyorum dersen şunuda deneyebilirsin

Konu açılmıyor bu msconfig newos falan dediğin bu mu?

Evet aynı konu, MSConfig yani sistem yapılandırmasını arama çubuğuna yazın ve çıkan yerden önyükleme deyin, "varsayılan OS" olarak o an kullandığınız gözükecektir newos olanı silin. Konuda özellikle bundan sonra bilgisayarın güncelleme yaptığını belirtmişler hatta arkadaş uzun sürdüğünüde eklemiş.

Adım adım anlatıyorum. Windows tuşuna bastığında çıkan arama çubuğuna "MSConfig" yazın. Türkçe olarak "sistem yapılandırması" karşınıza çıkacaktır

Çıkan MSConfig de 2. sekme olan "önyükleme" yerine gelin 2 tane OS olacaktır onun ekran görüntüsünü atar mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı