Hocam bakın olabildiğince açıklamaya çalışıyorum. 1. olan zaten bozuk adamda. 2. olan ise kurulamıyor arkadaşın sorunu bu ilk mesajı okursanız anlarsınız
Benim bildiğim çözüm bu şekilde çünkü bende buna benzer bir sorun yaşamıştım iki farklı işletim sistemi önüme çıkıyordu. İkisi de Windows değildi fakat farklı işletim sistemleriydi ve bununla aynı ekrandı. Ben sorunu anlattığım şekilde çözdüm.
Evet benim de bildiğim bu şekilde. İki ayrı birbirinden bağımsız işletim sistemi var diye biliyorum ben. Yani formattan önceki Windows silinmemiş. Yanlış biliyorsam düzeltin.
Hocam bakın olabildiğince açıklamaya çalışıyorum. 1. olan zaten bozuk adamda. 2. olan ise kurulamıyor arkadaşın sorunu bu ilk mesajı okursanız anlarsınız.
Hocam arkadaşın sorunu 2 Windows olması değil. İkisinin de çalışmaması.
Hocam bakın olabildiğince açıklamaya çalışıyorum. 1. olan zaten bozuk adamda. 2. olan ise kurulamıyor arkadaşın sorunu bu ilk mesajı okursanız anlarsınız.
Hocam arkadaşın sorunu 2 Windows olması değil. İkisinin de çalışmaması.
Arkadaşın ilk seçtiği Windows hata veriyormuş açılmıyormuş. 2. seçenekteki Windows'u ise adımları takip ederek kurmuş ve çalışıyormuş. Kendi söylemi bu şekilde. En son kurulum bitti demiş arkadaş.
Arkadaşın ilk seçtiği Windows hata veriyormuş açılmıyormuş. 2. seçenekteki Windows'u ise adımları takip ederek kurmuş ve çalışıyormuş. Kendi söylemi bu şekilde. En son kurulum bitti demiş arkadaş.
Hocam direkt format ekranında diski seçip "sil" deyin ve sıfırdan kurun eğer değerli verileriniz yoksa bu en kısa yoldur aynı flash belleği kullanmak sorun çıkarmaz
Hocam direkt format ekranında diski seçip "sil" deyin ve sıfırdan kurun eğer değerli verileriniz yoksa bu en kısa yoldur aynı flash belleği kullanmak sorun çıkarmaz