Ayarlardan etkinleştirme kısmından sorun gider deyin muhtemelen çözülür sorun.
@QUAKE dediği doğru o key generic key ve ayrıca zaten bildirim durumunda cihazın bence kafayı yorma at formatını internetten dijital lisans al kafan rahat olsun 20-30 TL gibi komik rakamlar. İmkanın var ise office ile birlikte al.
Ayrı kişiler olduğunuzu şimdi fark ettim özür diliyorum@QUAKE dediği doğru o key generic key ve ayrıca zaten bildirim durumunda cihazın bence kafayı yorma at formatını internetten dijital lisans al kafan rahat olsun 20-30 TL gibi komik rakamlar. İmkanın var ise office ile birlikte al.
Bilgisayarcının nasıl lisanslı Windows yaptığını da bilmiyorum.
Eğer atarsam lisanssız olur mu? Çünkü lisanssız Windows cidden çok sinir bozucu bir şey. Sırf bunun için tekrar bilgisayarcıya götürmek istemiyorum.
Sıkıtı yok eğer Microsoft hesabınız bilgisayarda giriliyse formattan sonra o hesabı girerek kullanabilirsiniz. Bu arada lisans olduğu halde neden Windows'u etkinleştir yazıyor acaba biliyor musunuz?
Senin bilgisayar zaten ektin değil? attığın fotoğrafta sağ altta etkinleştirin yazıyor zaten.Çünkü etkinleştirme işlemi yapmadım hiç lisans falan.
7₺'ye almıştım 4 tane bilgisayar için kesinlikle hepsi sorunsuz çalışıyor ve kafa gerçekten rahat10₺'ye Retail key almıştım yıllardır sıkıntısız kullanıyorum.
Senin bilgisayar zaten ektin değil? Attığın fotoğrafta sağ altta etkinleştirin yazıyor zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.