Formattan sonra programlar ve oyunlar çöküyor

Darsiere

Hectopat
İyi akşamlar, iki gün önce bilgisayarımı temizlemek için format attım. İşletim sistemim W10.

Formattan sonra oyunlarda, mesela LoL'de oyuna girmemeye başladı. Chrome'de "00000XVB" bilmem ne hataları veriyordu. Acaba formatta mı sıkıntı olmuştu?

Yüklerken Microsoft'un Windows 10 için ISO yükleme programını yükledim, Flash'a aktarmak için de Rufus kullandım. Kurarken dosyalarda hata oluşmuş olabilme ihtimali var mı? Baştan bir format mı atmalıyım, atarsam bana düzgün bir link bırakır mısınız? (ISO için)

İyi akşamlar, iki gün önce bilgisayarımı temizlemek için format attım. İşletim sistemim W10.

Formattan sonra oyunlarda, mesela LoL'de oyuna girmemeye başladı. Chrome'de "00000XVB" bilmem ne hataları veriyordu. Acaba formatta mı sıkıntı olmuştu?

Yüklerken Microsoft'un Windows 10 için ISO yükleme programını yükledim, Flash'a aktarmak için de Rufus kullandım. Kurarken dosyalarda hata oluşmuş olabilme ihtimali var mı? Baştan bir format mı atmalıyım, atarsam bana düzgün bir link bırakır mısınız? (ISO için)

Güncelleştirmeler yapıldığından emin ol. Eğer format atmak istiyorsan ben Rufus yeni bıraktım. Yükleme medyası oluşturma yükleyip öyle Windows 11 kuruyorum. Daha iyi.

Bunu yapman lazım.

Dosyayı indirip yönetici olarak başlat. Sonra PC'yi yeniden başlat düzelir. Öyle düşünüyorum.
Bunu yapman lazım.

Sıfırdan format atıp mı deneyeyim? Bir kaç program kurmuştum. Şimdi yapsam olur mu?
Hocam burada ISO dosyasının yukarısındaki yükleyip yapıyorum. Bugün attım format.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-14 213712.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-14 213712.png
    105,3 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı