Arkadaşımın verdiği ekran kartı driverını yükledim fakat driver güncelmi diye kontrol edince hata ile karşılaşıyorumDriver'ları güncellediniz mi?
Ekran kartı modelini söyler misin?Arkadaşımın verdiği ekran kartı driverını yükledim fakat driver güncelmi diye kontrol edince hata ile karşılaşıyorum
Format ile birlikte tüm driverler silinmiş. Arkadaşınızın attığı yerine, windows update yoluyla sürücüyü hüncellemeyi deneyin.Roblox crash vermeye başladı format attığımdan beri, ne oldugunu anlamıyorum crash veriyor.
Windows güncelleştirmelerini ben yaptım ama bilgisayardan anlamıyorum, YouTube'dan bakarak yaptım.
NVIDIA GeForce GT 630Ekran kartı modelini söyler misin?
Öğrenmek için; Arama yerine "Aygıt Yönetici" yaz ve aç, orada "Görüntü Bağdaştırıcıları"nı bulup içine girdiğinde ekran kartı modelini bulabilirsiniz.
Format ile birlikte tüm driverler silinmiş. Arkadaşınızın attığı yerine, windows update yoluyla sürücüyü hüncellemeyi deneyin.
@Maxtoric dediği gibi Windows Güncelleştirmelerinden driver'larını kurur musunuz? Bi de sisteminiz laptop mu kasa mı?NVIDIA GeForce GT 630
onu bi ara denemiştim windows update yaptım 41 isteğe bağlı güncelleştirme var diyor bide kasa ondan sonra crash hatası verdi ondan önce başka hatayla karşılaşıyordum kb4534310 ile onu düzelttikten sonra oldu bu hata@Maxtoric dediği gibi Windows Güncelleştirmelerinden driver'larını kurur musunuz? Bi de sisteminiz laptop mu kasa mı?
gereklileri yüklemiştim isteğe bağlılar kaldıFormat ile birlikte tüm driverler silinmiş. Arkadaşınızın attığı yerine, windows update yoluyla sürücüyü hüncellemeyi deneyin.
O isteğe bağlıların fotoğraflarını atma şansınız var mıdır? Bi de işletim sisteminizi de öğrenebilir miyim?onu bi ara denemiştim windows update yaptım 41 isteğe bağlı güncelleştirme var diyor bide kasa
gereklileri yüklemiştim isteğe bağlılar kaldı
Windows 7 işletim sistemimO isteğe bağlıların fotoğraflarını atma şansınız var mıdır? Bi de işletim sisteminizi de öğrenebilir miyim

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.