Formattan sonra Roblox çöküyor

realrn

Centipat
Daha fazla  
Roblox crash vermeye başladı format attığımdan beri, ne oldugunu anlamıyorum crash veriyor.
Windows güncelleştirmelerini ben yaptım ama bilgisayardan anlamıyorum, YouTube'dan bakarak yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımın verdiği ekran kartı driverını yükledim fakat driver güncelmi diye kontrol edince hata ile karşılaşıyorum
Ekran kartı modelini söyler misin?
Öğrenmek için; Arama yerine "Aygıt Yönetici" yaz ve aç, orada "Görüntü Bağdaştırıcıları"nı bulup içine girdiğinde ekran kartı modelini bulabilirsiniz.

Roblox crash vermeye başladı format attığımdan beri, ne oldugunu anlamıyorum crash veriyor.
Windows güncelleştirmelerini ben yaptım ama bilgisayardan anlamıyorum, YouTube'dan bakarak yaptım.
Format ile birlikte tüm driverler silinmiş. Arkadaşınızın attığı yerine, windows update yoluyla sürücüyü hüncellemeyi deneyin.

@Maxtoric dediği gibi Windows Güncelleştirmelerinden driver'larını kurur musunuz? Bi de sisteminiz laptop mu kasa mı?
onu bi ara denemiştim windows update yaptım 41 isteğe bağlı güncelleştirme var diyor bide kasa ondan sonra crash hatası verdi ondan önce başka hatayla karşılaşıyordum kb4534310 ile onu düzelttikten sonra oldu bu hata

Format ile birlikte tüm driverler silinmiş. Arkadaşınızın attığı yerine, windows update yoluyla sürücüyü hüncellemeyi deneyin.
gereklileri yüklemiştim isteğe bağlılar kaldı

onu bi ara denemiştim windows update yaptım 41 isteğe bağlı güncelleştirme var diyor bide kasa

gereklileri yüklemiştim isteğe bağlılar kaldı
O isteğe bağlıların fotoğraflarını atma şansınız var mıdır? Bi de işletim sisteminizi de öğrenebilir miyim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    77,1 KB · Görüntüleme: 40

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı