Formattan sonra Windows 10 siyah ekran gösteriyor

blueforge

Femtopat
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar. Bu akşam bilgisayara RAM taktım, sonrasında format attım. Format atmadan önce hiçbir sıkıntı yoktu (Windows 7 32 Bit'ti). Windows 10 64 Bit format attim. Kurulum tamamlanırken dil seçimi, Windows, e-posta girişi kısımlarında restartlanıp Windows logosundan sonra siyah ekran veriyordu. Sonrasında kurulumu internete bağlanmadan yaptığımda Windows açıldı bu sefer, Driver Pack falan yükleyeyim derken 10 dakika sonra yine restartlandı ve Windows logosundan sonra siyah ekran verdi. Canlı derslerim var. Yardım eder misiniz? Teşekkür ederim.
 
Merhabalar arkadaşlar. Bu akşam bilgisayara RAM taktım, sonrasında format attım. Format atmadan önce hiçbir sıkıntı yoktu (Windows 7 32 Bit'Ti). Windows 10 64 Bit format attim. Kurulum tamamlanırken dil seçimi, Windows, e-posta girişi kısımlarında restartlanıp Windows logosundan sonra siyah ekran veriyordu. Sonrasında kurulumu internete bağlanmadan yaptığımda Windows açıldı bu sefer, Driver Pack falan yükleyeyim derken 10 dakika sonra yine restartlandı ve Windows logosundan sonra siyah ekran verdi. Canlı derslerim var. Yardım eder misiniz? Teşekkür ederim.

Muhtemelen ekran kartınız ya da grafik kartınız Windows 10 ile uyumlu değil. Aynı sorunu ben de yaşadım ve tekrar W7'ye döndüm.
 

Geri
Yukarı