Fornite "0xc000007b" Hatası

Ahvesmaho

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, launcher'i açtığımda ilk önce update indirmesi yapıyor daha sonra hata veriyor. Soruna çözüm bulamadım. Ne denediysem olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhabalar. Bilgisayar özellikleri nedir? Bildiğim kadarı ile desteklenmediği zaman oyun sorun çıkartmaya başlıyor.

Şu şekilde göstereyim üstad.

Hocam merhabalar. Bilgisayar özellikleri nedir? Bildiğim kadarı ile desteklenmediği zaman oyun sorun çıkartmaya başlıyor.

0xc000007b hatasının sistem yetersizliği ile bir ilgisi yok. Hatanın sebebi arkadaşımızın zamanında kafasına göre internetten indirdiği DLL dosyalarını gelişigüzel System32 klasörüne atması. Şimdi bir Process Monitor raporu oluşturacak ve böylece hataya neden olan DLL dosyasını tespit edeceğiz.

Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal

Recep bey anlattığınız her şeyi uyguladım fakat rapor alamıyorum. Çünkü launcher'i çalıştırdığımda açılmadan bu hatayı veriyor. Yani launcher'i açıyorum daha sonra biraz bekledikten sonra direkt olarak bu hatayı veriyor. Ayrıca bilgisayara temiz windows yükledim. DLL indirip system32'ye atmadım. O windowsta alıyorum bu hatayı.

Yeni Klasör bu linkten logları indirebilirsiniz.

İbrahim Bey rehberi bir daha, düzgün, adım adım okuyun. EpicGamesLauncher.exe'yi Process Name olarak ekleyip yakalamayı başlatacaksınız. Programın çökmesi rapor oluşturulmayacağı anlamına gelmiyor.

Attığınız diğer raporlarda yeterli bilgi yok.

Bende de bu sorun vardı dependswalker ile çözdüm. Programı bilmiyorsanız kullanımını öğrenin bundan sonra her '' 0xc000007b'' benzeri hataları çözebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…