Fornite "0xc000007b" Hatası

Ahvesmaho

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, launcher'i açtığımda ilk önce update indirmesi yapıyor daha sonra hata veriyor. Soruna çözüm bulamadım. Ne denediysem olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhabalar. Bilgisayar özellikleri nedir? Bildiğim kadarı ile desteklenmediği zaman oyun sorun çıkartmaya başlıyor.

Şu şekilde göstereyim üstad.

Adsız.jpg

Hocam merhabalar. Bilgisayar özellikleri nedir? Bildiğim kadarı ile desteklenmediği zaman oyun sorun çıkartmaya başlıyor.

0xc000007b hatasının sistem yetersizliği ile bir ilgisi yok. Hatanın sebebi arkadaşımızın zamanında kafasına göre internetten indirdiği DLL dosyalarını gelişigüzel System32 klasörüne atması. Şimdi bir Process Monitor raporu oluşturacak ve böylece hataya neden olan DLL dosyasını tespit edeceğiz.

Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal

0xc000007b hatasının sistem yetersizliği ile bir ilgisi yok. Hatanın sebebi arkadaşımızın zamanında kafasına göre internetten indirdiği DLL dosyalarını gelişigüzel System32 klasörüne atması. Şimdi bir Process Monitor raporu oluşturacak ve böylece hataya neden olan DLL dosyasını tespit edeceğiz.

Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal

Recep bey anlattığınız her şeyi uyguladım fakat rapor alamıyorum. Çünkü launcher'i çalıştırdığımda açılmadan bu hatayı veriyor. Yani launcher'i açıyorum daha sonra biraz bekledikten sonra direkt olarak bu hatayı veriyor. Ayrıca bilgisayara temiz windows yükledim. DLL indirip system32'ye atmadım. O windowsta alıyorum bu hatayı.

Yeni Klasör bu linkten logları indirebilirsiniz.

Bende de bu sorun vardı dependswalker ile çözdüm. Programı bilmiyorsanız kullanımını öğrenin bundan sonra her '' 0xc000007b'' benzeri hataları çözebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı