Fornite'ı açınca System yüksek CPU kullanıyor

mamilo

Decapat
Katılım
3 Şubat 2020
Mesajlar
31
Normal kullanımda CPU kullanımı 5'i geçmiyor ama Fortnite'ı açtığımda Easy Anti-Cheat ekranından sonra CPU kullanımı %30'lara kadar çıkıyor bir süre %30 civarı sabit kalıyor ardından sürekli düşüp geri yükseliyor.
Malwarebytes ile taradım bir şey çıkmadı.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    55,1 KB · Görüntüleme: 51
Sorunu çözebildiniz mi aynı sorun bende de var.

Uğraştım çözemedim oynamamak oldu çözümüm :( bazen sabah PC'yi açtığımda giriyorum %5e kadar çıkıyor MAX, bazen %30'lara virüs desem değil gibi sadece Fortnite'da oluyor çözemedim bir türlü. Process Hacker indirip System'i inceledim bu tarz şeyler CPU'yu kullanıyor çok anlamadığm için daha fazla uğraşmadım.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    20 KB · Görüntüleme: 23
Uğraştım çözemedim oynamamak oldu çözümüm :( bazen sabah PC'yi açtığımda giriyorum %5e kadar çıkıyor Max, bazen %30'lara virüs desem değil gibi sadece Fortnite'da oluyor çözemedim bir türlü. Process hacker indirip System'i inceledim bu tarz şeyler CPU'yu kullanıyor çok anlamadığm için daha fazla uğraşmadım.

Aynısı bende de oluyor sadece Fortnite da oluyorsa endişelenmenize gerek yok çünkü bende de oluyor System oyuna ilk girince yüzde 30 kullanıyor lobide sonra maça girince yüzde 5-10 arası kullanıyor procces Explorer indirebilir misiniz orada mor bir renkte dosya varsa o şüpheli bir dosyadır yoksa mining virüsü yoktur büyük ihtimal ben yaptım bende yoktu büyük ihtimal oyundan kaynaklanan bir sorun çözüm bulursanız yazarsanız çok sevinirim :)
 
System dediği yüksek ihtimal gerekli modüller. Onu takılmak yerine Discord nasıl %13,5 kullanıyor ona takılmalısın.
 

Geri
Yukarı