Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Hocam her teknolojinin eksisi mevcut olumlu yönlerine bakarsak daha doğru olur ve daha tek bir oyunda test edildi bana göre en önemlisi Cyberpunk. DLSS 3 ve FSR 3 farkı.

Evet onu da sanıyorum tek RTX 4000 kullanıcıları söyleyebilir nasıl hissettiriyor vesaire. Gelsin deneyeceğim.

O mesajı şunun için dedim ben NVIDIA FG'yi dilediğim gibi açabiliyorum. Tek başına ya da DLSS, FSR, XesS'le fark etmiyor. Tamamen bağımsız şekilde duruyor orada yani.

Umarım yakın zamanda Starfield gelir bu özellik satın aldım bekliyorum ölü gibi FPS oynanmıyor oyun.

Sen yine ekran kartı yükseltmesini düşün. Buradaki mesajımlarda, AMD'nin kendi mühendislerinin de dediği gibi akıcı oyun deneyimi yaşamak ve üretilen karelerin dezavantajlarından kaçınmak istiyorsan hali hazırda 60 FPS alabiliyor olman lazım.

Ha ben 60 kare alsam zaten niye FG açayım diyeceksin eyvallah ama yazılım tabanlı kare üretimi (Fluid Frames/Motion Smoothing) 30 FPS oynayanların hayatını kurtarma odaklı değil maalesef.

Oyle diyosunuzda şu an kart alabilecek durumda değilim ancak ilerleyen süreçte düşünebilirim, frame generation teknolojisi, 60FPS oyun deneyimini yaşatsın bana yeterli zaten bu yıl en kötü performans aldığım tek oyun Starfield, eğer işler gittikçe kötüleşirse işte o zaman bir şeyler yaparız, zaten bu işin Sonu'da yok'ki nereye kadar yeni grafik kartı alacağiz teknolojiye yetişmek özellikle Türkiye gibi bir yerde aşırı zor bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…