Bilmiyorum ki? Benim tek söylediğim DLSS ile beraber AMD FG açılamıyormuş, RTX 20 ve 30 kullanıcıları da FSR ile kombine etmeye mecburmuş AMD FG'yi.
Bu biraz garibime gitti ne alakaysa.
Hocam her teknolojinin eksisi mevcut olumlu yönlerine bakarsak daha doğru olur ve daha tek bir oyunda test edildi bana göre en önemlisi Cyberpunk. DLSS 3 ve FSR 3 farkı.
@403377 ya bence ilk çıkışına göre çok iyi geldi.
Hocam her teknolojinin eksisi mevcut olumlu yönlerine bakarsak daha doğru olur ve daha tek bir oyunda test edildi bana göre en önemlisi Cyberpunk. DLSS 3 ve FSR 3 farkı.
Umarım yakın zamanda Starfield gelir bu özellik satın aldım bekliyorum ölü gibi FPS oynanmıyor oyun.
Sen yine ekran kartı yükseltmesini düşün. Buradaki mesajımlarda, AMD'nin kendi mühendislerinin de dediği gibi akıcı oyun deneyimi yaşamak ve üretilen karelerin dezavantajlarından kaçınmak istiyorsan halihazırda 60 FPS alabiliyor olman lazım.
Ha ben 60 kare alsam zaten niye fg açayım diyeceksin eyvallah ama yazılım tabanlı kare üretimi (fluid Frames/Motion smoothing) 30 FPS oynayanların hayatını kurtarma odaklı değil maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.