Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Son düzenleme:
AFMF bence bayağı iyi, RX 7600 ile 1080p Medium + AFMF: ON Starfield'da en kalabalık şehirde 120 fps nedir?
İşte o kartı 8GB yaparak saçma sapan bir harekette bulundu AMD. Madem böyle teknolojilerle destekleyeceksin bari VRAM'ini bir tık yüksek tut. O kart ne yaparsa yapsın ölümü çabuk olacak...

İşte o kartı 8 GB yaparak saçma sapan bir harekette bulundu AMD. Madem böyle teknolojilerle destekleyeceksin bari VRAM'ini bir tık yüksek tut. O kart ne yaparsa yapsın ölümü çabuk olacak...

RX 7600 270 dolar RX 7700 XT 470 dolar.

RX 7600 XT onaylandı, o 12 GB olur, yüksek ihtimal.

@662040 evet temiz kurulum yaptım. DDU ile temizledim. Kurulumun yarısında mavi ekran veriyor.

İşte o kartı 8GB yaparak saçma sapan bir harekette bulundu AMD. Madem böyle teknolojilerle destekleyeceksin bari VRAM'ini bir tık yüksek tut. O kart ne yaparsa yapsın ölümü çabuk olacak...
Sizce amd bu sorunu düzeltebilir mi? Yüksek fps olmasına rağmen akıcı olmama sorununu.

yoksa yazılımsal olmasının dezavantajı olarak bu şekilde kalacak mı?

@aligulcan33

Hocam, sistemizde yüklü olan bir şeyde yapıyor anlaşılan. Çoğu insan kurduğu gibi bir sıkıntı sizden duyuyorum.

@ThrottleStop

AMD bazı şeyler söylüyor, sorunsuz kullanabilmek için veya sıkıntı yaşamamak için, ama daha açık kaynak kodunu paylaşmadılar. Demek ki daha üstünde çalışıyorlar, düzelebilir ileride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…