Anti lag değil hocam 7000 serisinde fg donanımı olduğunu hatırlıyorum bu durumda daha iyi sonuç vereceğini düşündüm.
Anti lag değil hocam 7000 serisinde fg donanımı olduğunu hatırlıyorum bu durumda daha iyi sonuç vereceğini düşündüm.
doğru ama 3000 serisine fg getiremeyiz demeleri bi tık yalan oldu.NVIDIA, optik akış hızlandırıcılar sayesinde bu yakındığımız akıcılık, motion blur gibi hisleri önlediği bariz ortada.
bu 3000 serisinde reflex açarsak akıcılık hissi açısından daha iyi olacak ama fsr 3+fg ile açmamıza izin verilmiyor bunu halledebilirler mi acaba? Bide hangi o fpsyi alsakta o akıcılık hissine ulaşamama olayını güncelleme daha iyi hale getirebilirler mi?
Doğru ama 3000 serisine fg getiremeyiz demeleri bir tık yalan oldu.
reflex açtığımız zaman bir fark olur mu akıcılık açısından?Hocam, NVIDIA DLSS 3 ve FG'nin içinde Reflex otomatik bir şekilde var zaten, o yüzden eğer NVIDIA Denetim Masası'nda varsa Reflex oradan manuel açılıyorsa açabilirsin.
Bana kalırsa'da yalan. Ama optik akış hızlandırıcı yüzünden getiremiyorlar anlaşılan.
Bu dediğimiz durumları yaşamamak için.
Reflex açtığımız zaman aba bir fark olur mu akıcılık açısından?
Ben afmf sürücüsünü kurarken mavi ekran alıyorum. 23.9.3 sürücüsünde gözükmüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.