Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Fgnin 6000 serisinde durumu nasıl deneyen arkadaşlar ne diyor.

FPS iki katına çıkıyor, ancak akıcılık hissi vermiyor. Bazı ayarlar yapıldığında veya monitörün Hertz değerinden daha fazla FPS alındığında akıcılık hissediliyor.

@Seboş ancak AMD Fluid Motion Frames, kullanıcıların ilgisini çekti; insanlar Twitter'da 6000 serisi için Istek'de kulunuyor.

FPS iki katına çıkıyor, ancak akıcılık hissi vermiyor. Bazı ayarlar yapıldığında veya monitörün Hertz değerinden daha fazla FPS alındığında akıcılık hissediliyor.

Kendi NVIDIA kartımdada aynı durum vardı 7000 serisinde durum nasıl hocam bir bilginiz var mı?

@Seboş ancak AMD fluid Motion frames, kullanıcıların ilgisini çekti; insanlar Twitter'da 6000 serisi için ıstek'de kulunuyor.

6000 serisine pek geleceğini sanmıyorum hocam gelse bile fazla etkili olmaz 7000 serisinin alınabilir bir yanı olması lazım.

7000 serisinde de aynı şekilde sanırım ama anti lag açınca bir nebze azaldığını söylüyorlar.

7000 serisinde donanımsal olarak bulunmuyor mu hocam daha iyi olması lazım değil mi?

6000 serisine pek geleceğini sanmıyorum hocam gelse bile fazla etkili olmaz 7000 serisinin alınabilir bir yanı olması lazım.

Gelmemesi için bence neden yok dediğin gibi sırf sattırmak için gelmez. NVIDIA'nın yaptığı gibi ama dün Twitter'da biri sordu, 'bu afmf rnda 2'ye gelecek mi?' diye. Eğer sevilirse ekibimize ileteceğiz dedi.

Kendileri de biliyor bence çalışacağını, yoksa hayatta bu şekilde demezdi o adam zaten. Onca yorum arasından sadece onu cevapladı ve baya beğeni aldı gene.

Gelecektir ama şu an değil.

7000 serisinde donanımsal olarak bulunmuyor mu hocam daha iyi olması lazım değil mi?

Hocam, anti-lag+'ın donanım gerektirdiğini söyleyen hiçbir yer yok. Kendi sitesinde de böyle bir şey yok. 7000 serisinde AI var, ama bunun nerede nasıl kullanılacağı meçhul şu an.

Bana kalırsa bunlar donanım istemiyor. İstese dün bu kadar şov yapmazlardı
Donanım olayı NVIDIA'da var ama bunda bence yok.
Ağıza yapışmış bir laf.

Gelecektir ama şu an değil.

Aynen, biraz satış beklerler. 2024 1. çeyreğinde diyorlardı ama yüksek ihtimal.

Evet evet. 2024'ün bahar aylarında biz bu haberi duyarız.

Dün Twitter'da zaten satış uzmanı bizzat, 'Eğer sevilirse (satılırsa) 6000 serisine getirmek için ekibimize iletebiliriz' diyor.
Sanki bilmiyor mu kendisi gelip gelmeyeceğini, ağız yapıyor işte. Zaten gelmeme gibi ihtimali olsa, bunu demezdi asla.
Hiç bak, bu konuda RDNA 1 lafı dolaşmıyor, hep RDNA 2. Hem kullanıcı çok, hem de demek ki gelmemesi için sebep yok.

@Spyhis

Hocam, siz denediniz mi? FSR 3 ve Frame Generation'u veya AFMF'yi?

Hocam, anti-lag+'ın donanım gerektirdiğini söyleyen hiçbir yer yok. Kendi sitesinde de böyle bir şey yok. 7000 serisinde AI var, ama bunun nerede nasıl kullanılacağı meçhul şu an.

Bana kalırsa bunlar donanım istemiyor. İstese dün bu kadar şov yapmazlardı.
Donanım olayı NVIDIA'da var ama bunda bence yok.
Ağıza yapışmış bir laf.

Aynen, biraz satış beklerler. 2024 1. çeyreğinde diyorlardı ama yüksek ihtimal.

Anti lag değil hocam 7000 serisinde fg donanımı olduğunu hatırlıyorum bu durumda daha iyi sonuç vereceğini düşündüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı