Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

@Spyhis Bakayım

@Spyhis

Kapalıya göre bir tık daha iyi ama o his yok. Videolar 60FPS olsa bile Normal'de insanın hareketlerin'den falan anlaşılır.

Anti-lag+'da bir işe yaramıyor anlaşılan. Zaten ben onun CPU algoritmalı yazılım olarak görüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten getirdi, bu videoda %1 Low FPS değerlerine bak. RX 7000 dışında kimseye getirmezler bu Anti-Lag+'ı AI çekirdekleri olmayan kartlar neyi kullanacak maval okuyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Nasıl yaramıyor

@662040 hocam bu videolarda sadece fmf açıyorlar bir de antilag + CP2077 de yok. Zaten fmf çöp hocam

Hocam, bence eğer vaktiniz varsa veya uğraşmak isterseniz, orada olan 12 oyundan Metxo hariç diğer oyunlardan bir tanesini indirin. İlk önce AFMF ve Anti-Lag / Antilag+ şeklinde oyunu açın, sonra Hyper-RX + FMF ve Anti-Lag / Antilag+ şeklinde açın. Belki burada akıcılık hissi olabilir.

zaten bu video her şeyi açıklıyor grafikten gecikmelere kadar

@662040 bende sadece o on iki oyunun arasında metro var onda deneyebilirim anca

Burada açmışlar hypr RX

Ancak bu gecikmeli karelerin %1 Low FPS'e verdiği zararı antilag+ veya daha üstleri yok edecek. AMD'nin sadece buna çalışması lazım

Benim o zaman işe yaramıyor dememin sebebi Anti-Lag/Anti-Lag+ bunlar için var zaten. Açsan bile, o hissi hissedemeyenler var.

Son düzenleme:
@662040 ancak antilag+ ın fg olan oyunlara büyük katkısı olacakmış gibi duruyor

@662040 hocam NVIDIA da öyle

Bak aynı adam test etti sadece anti lag+ açık değil FSR 3.0 da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı