Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

@kino hocam antilag+ o seviyeye getirebilir mi? veya güncellemelerle

Zaten getirdi, bu videoda %1 Low FPS değerlerine bak. RX 7000 dışında kimseye getirmezler bu Anti-Lag+'ı AI çekirdekleri olmayan kartlar neyi kullanacak maval okuyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Optik akış hızlandırıcılar, oyunu zaten daha akıcı ve gerçekçi hale getirmek için kullanılyor. Hatta sanal gerçeklik uygulamalarında da kullanılıyor herhalde. Bu yüzden o FPS hissini hissediyorsun.

@kino hocam fmf bu arada yalan. Karelere falan katkısı yok. Fmf açtığın zaman sadce driver üzerinden FPS arttırıyor. Bunu yapmak zaten sıradan bir yazılımcı için de çocuk oyuncağı

@kino @662040 hocam deneyimlerimi size kısaca anlatayım. Oyunlara getirilen fg gerçekten muazzamdı. Anti lag+ sayesinde DLSS 3.0 %1 Low FPS değerine kadar çıktı. Zaten bunu sizde biliyorsunuz ki yapay kareler gecikmeli gelir ve bunun gecikmesini azaltan teknolojiler devreye girer. Ancak fmf tamamen sahte karelerden oluşan boş bir özellik. AMD boşuna koymuş oraya. Ben path tracing açık 60 FPS alıyorum ancak fmf kapalı daha akıcı. Zaten kareler o kadar sahte ki Afterburner bile görmüyor siz tahmin edin. Ancak AMD oyunlara gelecek fg yi muazzam yapmış benim açımdan. Görüntüde de benim göz açımdan sorun yoktu. Fmf de beta olduğu için mi böyle ben hiçbir şey anlamadım. Ya da ben CP2077 desteklenmeyen oyun olduğu için böyle hissettim

@662040 deneyimlerim buydu dün yazamadım

@kino hocam fmf bu arada yalan. Karelere falan katkısı yok. Fmf açtığın zaman sadce driver üzerinden FPS arttırıyor. Bunu yapmak zaten sıradan bir yazılımcı için de çocuk oyuncağı

Hocam, o destekli oyunlar Hyper-RX ile birlikte kullanılan oyunlar. Doğrudan AFMF destekli oyunlar değil, herhalde.

@662040 ben hypr RX ile açmıyorum sadece afmf açınca da oluyor. Ancak kareler yalan anlaşılan veya CP2077 desteklenmediği için. Millet farklı oyunlarda deniyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir yerde okumuştum, yanlış değilse birisi şunu diyordu: Bu akıcılık hissinin daha da artması için, bu yüzden Hyper-RX ve FMF + FSR + FG'yi birbiriyle entegre edecekler. Radeon Boost sayesinde hareket halinde FPS yükseleceği için yüzdelik dilimlerde kayıp yaşanmayacak diye daha iyi bir açıklaması varda bulursam atarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı