Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

@Spyhis

Hocam, anlaşılan şu an coğu şey varsayım olmamış gibi. Oğlan don biçtiler bence. Hani bu 2024 1. çeyreğinde çıkıyordu.

Fark edersen önceki video ile antilag+ off %1 Low FPS'leri eşit bu da anti lag+ ın marifetlerini gösteriyor

@Spyhis

Bence siz bizzat kendiniz deneyin. Metro'da olmamış olabilir vs. vs. Videolar bazen yanıltıcı oluyor, onun rehavetine kapılan her şeyi olumusuz yaklaşmayın o yüzden. Genel olarak bir sıkıntı var, evet, ama bizzat kendiniz yaşayın. Ben de 7000 serisi olsa tüm sorulara cevap bulacağım, ama yok.

@662040 diyorum ya fg çok güzelk çıktı antilag+ sayesinde NVIDIA ile yarışcak konumda ancak o driver işi yaş hocam. Yapamaz öyle bir şey. O kadar sahte kareler üretiyor ki MSI Afterburner bile göremiyor

@Spyhis

Orası doğru aynen beta da olsa bile MSI Afterburner görmesi gerekirdi. Bakalım, bekleyeceğiz.

Tam sürüm çıksın, o zaman netleşecek. Eğer 2024 Q1'de çıkacaksa en az 4-5 ay var; bu sürede çok şey yapılabilir genel olarak. Ama bunun varacağı son az çok belli, bana göre.

@662040 sayesinde NVIDIA ile yarışcak konumda ancak o driver işi yaş hocam.

Hocam, bu yazdığınızı kendi bilginize dayanarak söylediğinizi varsayıyorum vallahi. çünkü kendiniz bu kanıya direk vardıysanız bilgi olmadan çok yanlış.

@662040 @kino hocam da dedi çünkü %1 Low FPS'ler eşitleniyor o oyunda. Ancak başka oyunlarda da denenmesi lazım

Bir de herhalde AMD beni dinliyor. Metro Exodus da afmf kapalı %99 uncu FPS 70'lerde iken afmf açınca 150'ye çıktı

@Spyhis

Yok zaten, şu an AFMF kötü, anlaşılan burada hemfikiriz. Ama siz direkt bu iş yaş olmaz derseniz, her şey belli olmuş, driver bitmiş, gibi oluyor. Daha oğlan yok Orta'da sadece beklenti var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bak bu videoda %1 Low FPS NVIDIA'nınki 90 AMD'ninki 50'lerde. Ancak FSR 3.0 testinde herhangi bir gecikme önleyici yazılım kullanılmamış
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bak aynı oyun karşılaştırmaya bak %1 Low FPS 90'a kadar çıktı ve fark edilecek derecede akıcılık geldi. Eğer ki antilag+ diğer oyunlarda da adamakıllı çalışırsa gayet de muntazam olur

@662040 yok şu anlık yaş dedim ancak Metro Exodus şaşırttı

Sanki beni dinlemişler gibi %99'uncu FPS 2 kat arttı

Bu arada %99 uncu FPS ile %1 Low FPS aynı şey mi?

Vallahi hiç de şu anlık demedin. Direkt yaş dedin.

Zaten Anti-Lag+ bunun için var, 2 kare arasındaki geçikmeyi azaltmak. Adamakıllı çalışmadığı için sonu yok, ortada.

Bu arada %99 uncu FPS ile %1 Low FPS aynı şey mi?

Evet.

Adamakıllı çalışmıyor mu? Gayet de iyi aklı başında çalışmış o oyunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…