Diyorum ya bu özellik çok çok erken sunuldu.
Neden böyle yaptılar anlamadım. Çıkana kadar ekran kartı sattırmak için'de olabilir.
Bilinen Sorunlar
AFMF etkinleştirildiğinde ve oyunun çözünürlüğü değiştiğinde veya bir görev geçişi gerçekleştiğinde (farklı pencereler arasında alt sekme gibi) aralıklı sürücü çökmeleri gözlemlendi.
Bazı 144Hz veya üzeri monitörlerde AFMF etkinken pencereler arasında geçiş yaparken kısa süreli bozulma gözlemlenebilir.
Xbox Game Bar kapatıldıktan sonra kısa süreli takılmalar yaşanabilir.
FreeSync™ ekranları, AFMF etkinleştirildiğinde düzensiz bir FPS bildirebilir.
AFMF etkinleştirildiğinde kare süresi gibi bazı ölçümler tutarsız sonuçlar gösterebilir.
Bu attığın videoyu ilk defa telefonumda izledim. Evet, %1'lik bir fark hissediliyor, akıcılık karakterin hareketlerinden geliyor. Anti-Lag+ olsa bile, bazı oyunlarda açsak bile işe yaramıyor. Bunu demek istiyorum.
Dediğinizi anladım hocam, bazen arda arda mesaj gönderdiğiniz için hangisine cevap vereceğime şaşırdım
Oyunlarda olan FG bizzat entegreli ve oyunun kendi destek verdiği için zaten onda çalışmaması için bir neden yok. Şu an sürücüye bel uydurmak , oyunlarda 2 katı FPS almak hemen olacak bir harç değil.