Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

@Spyhis

Diyorum ya bu özellik çok çok erken sunuldu.
Neden böyle yaptılar anlamadım. Çıkana kadar ekran kartı sattırmak için'de olabilir.

Bilinen Sorunlar​

• AFMF etkinleştirildiğinde ve oyunun çözünürlüğü değiştiğinde veya bir görev geçişi gerçekleştiğinde (farklı pencereler arasında alt sekme gibi) aralıklı sürücü çökmeleri gözlemlendi.
  • Bazı 144Hz veya üzeri monitörlerde AFMF etkinken pencereler arasında geçiş yaparken kısa süreli bozulma gözlemlenebilir.
  • Xbox Game Bar kapatıldıktan sonra kısa süreli takılmalar yaşanabilir.
  • FreeSync™ ekranları, AFMF etkinleştirildiğinde düzensiz bir FPS bildirebilir.
  • AFMF etkinleştirildiğinde kare süresi gibi bazı ölçümler tutarsız sonuçlar gösterebilir.

@Spyhis

Sen gene kendin dene boş ver.
Her şeyi doğru yaptığına eminsen. Şu an olmamıştır zaten. Veya olmayacaktır.

@662040 ben antilag+ ın %1 Low FPS'e yaptığı katkıyı diyorum

Oyundan açılan fg için diyorum bu arada fmf için değil sinyaller karıştı herhalde

@Spyhis

Bu attığın videoyu ilk defa telefonumda izledim. Evet, %1'lik bir fark hissediliyor, akıcılık karakterin hareketlerinden geliyor. Anti-Lag+ olsa bile, bazı oyunlarda açsak bile işe yaramıyor. Bunu demek istiyorum.

Oyundan açılan fg için diyorum bu arada fmf için değil sinyaller karıştı herhalde

Tamam hocam, demek ki entegre olan şeyde daha iyi çalışıyor. sonuçta bizzat orada kendi kodları dosyaları var. Bir sürücü yok.

@662040 hocam bence AMD fg gelen oyunlarda antilag+ ı iyi çalıştıracak

Tamam hocam, demek ki entegre olan şeyde daha iyi çalışıyor. Sonuçta bizzat orada kendi kodları dosyaları var. Bir sürücü yok.

Şöyle hızlıca adamakıllı oyunlara dağıtılsa çok güzel olur hee

@662040 hocam bence AMD fg gelen oyunlarda antilag+ ı iyi çalıştıracak

Şöyle hızlıca adamakıllı oyunlara dağıtılsa çok güzel olur hee

Dediğinizi anladım hocam, bazen arda arda mesaj gönderdiğiniz için hangisine cevap vereceğime şaşırdım

Oyunlarda olan FG bizzat entegreli ve oyunun kendi destek verdiği için zaten onda çalışmaması için bir neden yok. Şu an sürücüye bel uydurmak , oyunlarda 2 katı FPS almak hemen olacak bir harç değil.

@Spyhis

Ayrıca, Forspken gibi bir oyunu 100 kişi bile oynamıyor.
Bu 2 gelen FG oyunu bizzat optimizasyonu leş leş bir oyun.

@662040 CP2077 gibi oyunlarda AMD'nin foyası ortaya çıkar. Bu arada anti lag+ aveumda test edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…