Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

@Spyhis

Diyorum ya bu özellik çok çok erken sunuldu.
Neden böyle yaptılar anlamadım. Çıkana kadar ekran kartı sattırmak için'de olabilir.

Bilinen Sorunlar​

• AFMF etkinleştirildiğinde ve oyunun çözünürlüğü değiştiğinde veya bir görev geçişi gerçekleştiğinde (farklı pencereler arasında alt sekme gibi) aralıklı sürücü çökmeleri gözlemlendi.
  • Bazı 144Hz veya üzeri monitörlerde AFMF etkinken pencereler arasında geçiş yaparken kısa süreli bozulma gözlemlenebilir.
  • Xbox Game Bar kapatıldıktan sonra kısa süreli takılmalar yaşanabilir.
  • FreeSync™ ekranları, AFMF etkinleştirildiğinde düzensiz bir FPS bildirebilir.
  • AFMF etkinleştirildiğinde kare süresi gibi bazı ölçümler tutarsız sonuçlar gösterebilir.

@Spyhis

Sen gene kendin dene boş ver.
Her şeyi doğru yaptığına eminsen. Şu an olmamıştır zaten. Veya olmayacaktır.

@Spyhis

Bu attığın videoyu ilk defa telefonumda izledim. Evet, %1'lik bir fark hissediliyor, akıcılık karakterin hareketlerinden geliyor. Anti-Lag+ olsa bile, bazı oyunlarda açsak bile işe yaramıyor. Bunu demek istiyorum.

@662040 hocam bence AMD fg gelen oyunlarda antilag+ ı iyi çalıştıracak

Şöyle hızlıca adamakıllı oyunlara dağıtılsa çok güzel olur hee

Dediğinizi anladım hocam, bazen arda arda mesaj gönderdiğiniz için hangisine cevap vereceğime şaşırdım :D

Oyunlarda olan FG bizzat entegreli ve oyunun kendi destek verdiği için zaten onda çalışmaması için bir neden yok. Şu an sürücüye bel uydurmak , oyunlarda 2 katı FPS almak hemen olacak bir harç değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı