Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Geçen seneye kadar DLSS ile FSR hayat kurtarıyordu, 3060 kullanan arkadaşlar "kanka DLSS performance açiyorsun 6900 XT performansı alıyorsun 10 sene kullanırsın" diyordu.

Geldiğimiz nokta ise AMD FG'nin çıkışına konfeti patlatmak. 2 sene sonra ne olacağını Allah bilir. Bu sebeple o şirketlerin tüm hypeları bize yedireceğinden eminim.

Kişilere bakarsak ooo herkes sen ben gibi düşünse. FSR DLSS muhabbeti çok dönmez. kullan geç işte mesela

@662040 23.9.1 çalışır değil mi?

Çalışır.

Kalite daha keskin ve güzel

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
RX 8000 çıkca zaten direk ona geçerim.

Şu an 7000'e gerek yok.

7000 serisi bilmiyorum şu anda ne işe yarıyor yani sahip olduğu AI çekirdekleri bu Frame Generation'a katkı sağlıyor mu yoksa hikayeden mi orada. O değil video kayıtları da kullanıcının ekranda gördüğünü yansıtmadığı için kıyaslamaları da anlayamayacaksın.

RX 8000 serisine V-Cache ve donanım desteği ekleyerek en azından bir RTX 4000 serisi seviyesi yakalasalar büyük başarı olur.

7000 serisi bilmiyorum şu anda ne işe yarıyor yani sahip olduğu AI çekirdekleri bu Frame Generation'a katkı sağlıyor mu yoksa hikayeden mi orada. O değil video kayıtları da kullanıcının ekranda gördüğünü yansıtmadığı için kıyaslamaları da anlayamayacaksın.

RX 8000 serisine V-Cache ve donanım desteği ekleyerek en azından bir RTX 4000 serisi seviyesi yakalasalar büyük başarı olur.

Orası öyle ben deneyimledim. Ve Iyiy'di bana göre.

Ben inanıyorum açıkçası RX 7000 serisi tamamlandı yok, RX 7750, yok 7625 falan. Gerek yok zaten satamıyon

Çalışsınlar RX 8000 üstün'de

Ben şu an RX 6500 falan kullansam geçerdim RX 7800'e ama benim şu an geçme lüksüm yok açıkçası. RX 7800 XT'ye çünkü bana verebileceği çok bir şey yok. Şu anlık. Kartım RX7800 seviyesinde

@662040 hocam 7600 şaha kalktı 6700XT'ye nazaran

RX 6700 XT ile değeleri yakındı hocam zaten çok'da bir fark yoktu. RX 7000 serisi üstün'de biraz daha iyi olmuştur. Ama şaha kaldıracak mı bilemiyorum zaman ve diğer oyunlar gösterir.

Bendeki RX 6600 ile denedim. ilk görüntüde her şey kapalı orta ayar. ikinci görüntüde fsr3 quality ve frame gen açık.

teknopat1.png

teknopat2.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı