Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Varsın AFMF 6000 serisine gelmesin pek umrumda olmaz, 1080p çözünürlükte RX 6800 kullanıyorum, FSR 3 ile götürebildiği yere kadar kullanırım. RTX 4070 7900 XT'den iyi diyen fanboy arkadaşlar nasibini aldı o benim için yeterli.

AFMF, 7000 serisin'de kalırsa. dandik yani (güçsüz ) olan rx 7600 senin ekran kartını duman edecek ama.

Haberin varmı?

Tabii Efendim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam Upgade derken gözler bir gidip geliyor. 🤣 🤣

AFMF, 7000 serisin'de kalırsa. dandik yani (güçsüz ) olan rx 7600 senin ekran kartını duman edecek ama.

Haberin varmı?

Tabii Efendim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam Upgade derken gözler bir gidip geliyor. 🤣 🤣

FSR 3 desteği gelmeyecek oyunlarda dediğiniz olabilir, doğru.

Bana kalırsa, FSR 3 ve FG destekli oyunları beklerken, RX 7000 serisi ve NVIDIA RTX 40 kullananlar çoktan saman altında su yürütüyor olacak.
acaba bu modlar paralı olur mu? hani the last of us için gayri resmi dlss 3 eklemişlerdi paralıydı umarım fsr 3 için aynı şey olmaz.

Bana kalırsa, FSR 3 ve FG destekli oyunları beklerken, RX 7000 serisi ve NVIDIA RTX 40 kullananlar çoktan saman altında su yürütüyor olacak.
zaten 40 serisini kullananlara hava güzel. ne güzel istanbul be!

Olması olası dediğiniz gibi, ya her oyun için ayrı ücret alırlar ya da abonelik gibi bir şey olabilir, ama illa ücretsiz yapan olur.
Şimdi 3070 max-p kullanan bir kişi olarak baya sevindim ama tek takıldığım şu akıcılık olayı onu bir nebzede olsun düzeltirlerse şahane.

NVIDIA kullanan birisi olarak siz, bunu aldığınıza şükredin bence. 😁
Ben dlss 3 çıktığından ve 3000 serisi unutulmaya başladığından beri bu anı bekliyordum hocam😄 Şu akıcılık olayını yaparlarsa zaten fsr 2 olan oyunlara kolay entegre edildiğinden gerçekten şahane üstüne şahane olur.

@Behlül. M

Arka planda belki öyle değil, her şey her çıkan FSR 3 oyununun rakibe gittiği için kötü olur. Zaten sırada Cyberpunk 2077 var ve dandik bazı oyunlar var.

Ben şöyle düşünmeye başladım: Şimdi bu AFMF 7000 serisinde bir müddet kalacak veya kalıcı olarak kalacak. Bize ya modcular ya da oyun getirirse sahip olacağız.

Mesela, dün çıkan iki oyun belki şov amaçlı, hani 'Bakın, bakın, biz bunları yaptık, gördünüz!' oyunu oynayan 100 kişi yok vallahi. Sırada, bence, 10 oyun falan getirecekler zamanla, sonra kesecekler, modculara kalacak iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı