Serhatplus
Decapat
Daha fazla
"A D3D11-compatible GPU(feature level 11.0 shader model 5.0) is required to run the Engine"
Arkadaşlar bu sorunu internete yazdım. Ne dedilerse yaptım olmadı. Yardım edin. Oyun Fortnite.
Ekran kartın ne?
ASUS Dual RTX 3060 12 GB OC.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Dün yaptım oyunu indirmeden önce.
Sistem tam olarak nedir? Ne zamandan beridir bu sorunu yaşıyorsun?
Bügünden beri sistem.
Intel i5 12400F.
Corsair Vengeance LPX 8 GB 2X.
ASUS Dual RTX 3060 12 GB OC.
ASUS H610M-K D4.
DirectX kurup dener misin?Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center
The Microsoft DirectX® End-User Runtime installs a number of runtime libraries from the legacy DirectX SDK for some games that use D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio 2.7, XInput 1.3, XACT, and/or Managed DirectX 1.1. Note that this package does not modify the DirectX Runtime installed on your Windows...www.microsoft.com
Onu da yaptım sonda hata veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.