Hmm. Bir hata olmuş olabilir neyse, indirebildiğine sevindim iyi oyunlar.T.
Teşekkür ederim, Note 8 var annemde onunla bir bakayım..
Webtekno da yayımlanan haberde bulunan linke tıkladım, Google play da oyunu açtı. Normal arama kısmına yazınca çıkmıyor fakat o linkten açtı hemen indirdim. Sonra uyumsuz falan der sıkıntı çıkmasın![]()
Cihaz desteklemiyordur.Bende neden çıkmıyor?
Bu oyunun belli gereksinimleri var. Üstünde değilse açmaz.Keşke indirebilsem. Samsung Galaxy Tab'a T-350 var. Sanırım sürümü yetmiyor. RAM'de düşük zaten![]()
Bilgisayar versiyonunu beğenmediysen bunu hiç beğenmezsin benceSürümüm Android 10 ve sorunsuz yüklendi. Bilgisayarda oynadığımda beğenmemiştim. Bir de Android'de deneyeceğim.
Bence şu an için sadece üst seviye donanıma sahip telefonları destekliyor. M20 cihazımda Android 10 yüklü olmasına rağmen desteklemiyor yazıyor. En az Note 8 Pro falan almak lazım bu oyunu Android den oynayabilmek için.
Fortnite, üstün görsellik sunan bir oyundur ve şu donanımlarla uyumlu çalışır: ARM64 işlemcili 64-bit Android, Android OS 8.0 veya daha üzeri, en az 4 GB RAM ve Adreno 530 veya üzeri, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 veya üzeri ekran kartları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.