Fortnite düşük RAM kullanımı

DM255555

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Fortnite oynarken çok drop yiyordum hatta bayağı konu açmıştım. Derinlemesine bir araştırma yaptım ki bir sonuca vardım. Kardeşimin bilgisayarı ile benim bilgisayarım aynı, onun Fortnite oynarken RAM kullanımı 7000-8000 MB çalışırken benimki 2000 MB kullanıyor ve düşüştentan kasma oluşuyor. Fortnite RAM kullanımı sorunu nasıl çözülür? Ne yapabilirim?

Sistemim RTX 2070 Super.
AMD Ryzen 5 3600
ASUS Prime B450M-K.
1x16 GB 3200 MHz RAM.

Arkadaşlar, Fortnite oynarken çok drop yiyordum hatta bayağı konu açmıştım. Derinlemesine bir araştırma yaptım ki bir sonuca vardım. Kardeşimin bilgisayarı ile benim bilgisayarım aynı, onun Fortnite oynarken RAM kullanımı 7000-8000 MB çalışırken benimki 2000 MB kullanıyor ve düşüştentan kasma oluşuyor. Fortnite RAM kullanımı sorunu nasıl çözülür? Ne yapabilirim?

Sistemim RTX 2070 Super.
AMD Ryzen 5 3600
ASUS Prime B450M-K.
1x16 GB 3200 MHz RAM.
Hocam başlat menüsüne "msconfig" yazın ve gelişmiş ayarlar deyin. Orada bellek kullanımının yanındaki tıkı kaldırın.

Hocam başlat menüsüne "msconfig" yazın ve gelişmiş ayarlar deyin. Orada bellek kullanımının yanındaki tıkı kaldırın.
1605220251703.png

ne yapmam lazım?

Bellek üst sınırının açık olmasını bekliyordum. Ama değilmiş. Şimdi orda tıkı açın ve ramleriniz kaç mb ise yazın. (Ben aynısını yaptığımda mavi ekran yedim. Ama başka bilgisayarlar da olmadı benlik bir sıkıntı olabilir ama sonra sizin yüzünüzden mavi ekran yedim demeyin).
Birde ramleri başka sılota takın. (Eğer hala devam ediyorsa).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00