Çözüldü Fortnite "düzgün bir sekilde baslatilamadi" hatasi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Crblex

Hectopat
Daha fazla  
Gecenlerde format attim ve daha sonra Fortnite yükledim. Yükledikten sonra acmak icin denedim fakat bu hatayı verdi. Biraz baktim sonuç bulamadim sildim ve tekrar yükledim. Bugün yükleme bitti ve tam açtım gene bu hatayi verdi. Yani sacmalik 80 GB uygulamayi 2 defa yükledim sildim. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Bu arada yeterince alanim vs var.

Dosya Ekleri

• Fortnite Screenshot 2024.07.01 - 22.46.27.53.png
    Fortnite Screenshot 2024.07.01 - 22.46.27.53.png
    341,4 KB · Görüntüleme: 194
Çözüm
Oyun tam kurulmamış olabilir tek sorun bu gibi geliyor güncelleme varsa güncellemeleri yapın.

Kanka 3 kere yükledim sildim tam kurulmamasi imkansiz ya. Dosya doğrulamasi yap diyorum tamamlaniyor ama eksik veya tam diye bir uyari da vermiyor. Güncellemelerimi de sık sık yapiyorum zaten.

Epic Games Launcher'i yönetici olarak çalıştır yaptim düzeldi.
Oyun tam kurulmamış olabilir tek sorun bu gibi geliyor güncelleme varsa güncellemeleri yapın.

Kanka 3 kere yükledim sildim tam kurulmamasi imkansiz ya. Dosya doğrulamasi yap diyorum tamamlaniyor ama eksik veya tam diye bir uyari da vermiyor. Güncellemelerimi de sık sık yapiyorum zaten.

Epic Games Launcher'i yönetici olarak çalıştır yaptim düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı