L Lamelo Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 168 18 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, son driver güncelledim ve DX 12 beta yaptım ve böyle gözüküyor, arada minicik FPS dropları giriyor. Neden böyle gözüküyor?
Arkadaşlar, son driver güncelledim ve DX 12 beta yaptım ve böyle gözüküyor, arada minicik FPS dropları giriyor. Neden böyle gözüküyor?
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.097 Makaleler 4 Çözümler 15 18 Eylül 2020 #2 Oyunda kasma donma vb. oluyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS L Lamelo Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 168 18 Eylül 2020 #3 Arda9843 dedi: Oyunda kasma donma vb. oluyor mu? Genişletmek için tıkla... İlk girdiğimde çok az drop oluyor (oyunla alakalı olabilir veya driver) sonradan düzeliyor ama oyun içi olmuyor. Artı 0 Eksi
Arda9843 dedi: Oyunda kasma donma vb. oluyor mu? Genişletmek için tıkla... İlk girdiğimde çok az drop oluyor (oyunla alakalı olabilir veya driver) sonradan düzeliyor ama oyun içi olmuyor.
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 18 Eylül 2020 #4 Msi Afterburner ile kontrol edin. Artı 0 Eksi
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.097 Makaleler 4 Çözümler 15 18 Eylül 2020 #5 Lamelo dedi: İlk girdiğimde çok az drop oluyor (oyunla alakalı olabilir veya driver) sonradan düzeliyor ama oyun içi olmuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kullanım %oın üstündedir MSI Afterburner ile de bir bakın derim orada kaç gözüküyor. Artı 0 Eksi
Lamelo dedi: İlk girdiğimde çok az drop oluyor (oyunla alakalı olabilir veya driver) sonradan düzeliyor ama oyun içi olmuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kullanım %oın üstündedir MSI Afterburner ile de bir bakın derim orada kaç gözüküyor.
KS KS L Lamelo Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 168 18 Eylül 2020 #6 Luthienn dedi: MSI Afterburner ile kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Luthienn dedi: MSI Afterburner ile kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 18 Eylül 2020 #7 Lamelo dedi: Nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner Nedir, Nasıl Kullanılır? Bu makalemizde donanım meraklıları tarafından sıkça kullanılan MSI Afterburner uygulamasına, becerilerine ve neler sunduklarına göz atıyoruz. Eğer aktif www.technopat.net Artı 0 Eksi
Lamelo dedi: Nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner Nedir, Nasıl Kullanılır? Bu makalemizde donanım meraklıları tarafından sıkça kullanılan MSI Afterburner uygulamasına, becerilerine ve neler sunduklarına göz atıyoruz. Eğer aktif www.technopat.net